این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی - آرمانیک کاملا محفوظ می باشد

سئو و بهینه سازی سایت در سال 2019 و هرآنچه که باید درباره آن بدانید

سئو (SEO) یا همان بهینه‌ سازی سایت، فعالیتی است که برای بهبود سایت شما از نظر موتورهای جستجوگر و جذب مخاطب بیشتر، انجام می‌شود. با سئو می‌توانید در کسب‌وکار خود، معجره ایجاد کنید! می‌توانید با بهینه‌سازی سایت خود به یک برند در کسب‌وکارتان تبدیل شوید. به زبان واضح‌تر، سئو فعالیتی است که برای گرفتن نتایج بهتر در گوگل، انجام می‌دهیم تا تعداد بازدیدکنندگان خود را بالا ببریم و در کسب‌وکار و فعالیت‌های خود، پیشرفت داشته باشیم.

1398/05/20
0
3,056
سئو و بهینه سازی سایت در سال 2019 و هرآنچه که باید درباره آن بدانید

سئو چیست؟

کلمه سئو، مخفف Search Engine Optimization است که به معنی بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو می‌باشد. اما امروزه، این کلمه برای بهینه‌سازی یک تجربه کاربری خوب نیز شناخته می‌شود. حال منظور از بهینه‌ سازی یک تجربه کاربری خوب چیست؟ بیشتر افراد از طریق اینترنت، در حال درآمدزایی برای خود هستند. رعایت سئو در سایت‌ها، باعث می‌شود تا بازدیدکنندگان از محیط سایت شما، بیشتر لذت ببرند و آن را یک محیط کاربرپسند تصور کنند. این موضوع، باعث افزایش بازدیدکننده و سودآوری سایت می‌شود.

بیشتر افراد، سئو را در قالب بهینه‌ سازی سایت برای موتورهای جستجو می‌شناسند. در حالی که یکی از فاکتورهای اصلی سئو، مناسب‌سازی سایت برای بازدیدکنندگان است. بهینه سازی سایت، امروزه به بزرگ‌ترین دغدغه وب‌مسترها و فعالان کسب‌وکارهای اینترنتی، تبدیل شده است. همه افراد به دنبال به‌ دست آوردن رتبه‌های اول تا سوم گوگل هستند. ایستادن در این رتبه‌ها، کار چندان آسانی نیست و باید فعالیت‌های زیادی روی سایت انجام شود.

برای به‌ دست آوردن رتبه اول گوگل، باید هر روز سایت خود را به‌روزرسانی کنید و اطلاعات جدید را روی سایت بگذارید. رقابت بر سر این جایگاه‌ها، بسیار زیاد است، پس باید از متخصصان تولید محتوا و افراد باتجربه در بهینه سازی سایت کمک بگیرید. استفاده از اطلاعات اشتباه و نامربوط به فعالیت سایت، مواردی هستند که سایت‌های بزرگ را به نابودی می‌کشانند.

 

رفتار کاربران سایت چه تأثیری بر سئوی سایت دارد؟

یکی از الگوریتم‌های جدید گوگل برای بررسی سایت‌ها مانند الگوریتم RankBrain، تلاش می‌کند تا رفتار کاربران را در هنگام جستجو، آنالیز کرده و بر اساس همین رفتار به سایت‌ها رتبه می‌دهد. به عنوان مثال، هرگاه کاربر یک کلمه را در گوگل جستجو کرده و روی چند لینک از نتایج کلیک می‌کند، گوگل به انتخاب کاربران، احترام می‌گذارد و رتبه آن سایت‌ها را بالاتر می‌برد.

حال فرض کنید که یک سایت در نتایج آخر گوگل باشد، اما افراد زیادی روی آن کلیک کنند. در این صورت گوگل، این سایت را یک سایت خوب تلقی می‌کند و رتبه آن را افزایش می‌دهد. یکی از موارد دیگر که بر بهینه سازی سایت تأثیر‌گذار است، زمان حضور افراد در سایت می‌باشد. زمانی که کاربر، یک سایت را باز می‌کند تا زمانی که دوباره همان عبارت یا عبارت دیگری را در گوگل جستجو می‌کند، Dwell Time نامیده می‌شود. این زمان برای گوگل اهمیت فراوانی دارد.

seosite

بیشتر بخوانید: شبکه‌‌های اجتماعی جایگزین، بعد از فیلترینگ اینستاگرام کدامند؟

 

بهینه سازی سایت از چه زمانی شروع شد؟

در سال 1990، اولین موتورهای جستجو، کار خود را آغاز کردند. از محبوب‌ترین و معروف‌ترین موتورهای جستجو در آن زمان می‌توان به Infoseek ،AltaVista و Yahoo اشاره کرد. در آن زمان، مردم به موتورهای جستجو مانند یک لیست فهرست‌شده از نتایج نگاه کرده و رتبه این سایت‌ها را بر اساس حروف الفبا تصور می‌کردند، اما این‌طور نبود. در همان زمان نیز موتورهای جستجو، الگوریتم‌های ساده‌ای را برای رتبه‌بندی سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌دادند.

با گذشت زمان و پیشرفت روزافزون تکنولوژی، موتورهای جستجوی قوی‌تر، پا به عرصه گذاشتند که از الگوریتم‌های پیچیده‌تری برای رتبه‌بندی سایت‌ها استفاده می‌کردند. این الگوریتم‌ها، از تراکم کلمه کلیدی یا تعداد دفعات استفاده‌شده از یک کلمه کلیدی در سایت و برچسب‌هایی که برای هر مطلب مانند keywords در نظر گرفته شده بود، استفاده می‌کردند. در این زمان بود که برای بهتر دیده‌شدن سایت‌ها، سئو شروع به کار کرد. با توسعه و مهم‌شدن بهینه سازی سایت، افراد متخصص در این زمینه، شروع به پیدا کردن روش‌های اخلاقی و غیراخلاقی برای افزایش رتبه سایت‌ها کردند. 

 

چرا سئو اهمیت دارد و چرا وب‌سایت شما به آن نیاز دارد؟

اکثر افراد برای پاسخ به سؤالات‌شان و پیدا کردن هر چیزی، از موتورهای جستجو استفاده می‌کنند. بهینه سازی سایت، باعث افزایش رتبه و افزایش بازدیدکنندگان سایت می‌شود. در حالی‌ که تبلیغات پولی، رسانه‌های اجتماعی و سایر پلتفرم‌های آنلاین می‌توانند برای وب‌سایت‌ها ترافیک تولید کنند، بیشتر ترافیک آنلاین توسط سئو هدایت می‌شود. از طرفی، گوگل دقیقاً همان چیزی که کاربران می‌خواهند را به آن‌ها ارائه می‌دهد. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی طراحی کرده‌اید و قصد فروش محصولاتی را دارید، افزایش بازدید از سایت برای شما بسیار مهم خواهد بود. زیرا این کار باعث فروش بیشتر و درآمد بیشتر می‌شود. 

به نظر می‌رسد نتایج جستجوی ارگانیک از نظر جستجوگران زیرک، اعتبار بیشتری دارند و نسبت به تبلیغات پولی، کلیک بیشتری دریافت می‌کنند. به عنوان مثال، از تمام جستجوهای ایالات متحده آمریکا، فقط 2.8 درصد از افراد روی تبلیغات پولی کلیک کرده‌اند.

به طور خلاصه، بهینه سازی سایت تا حدود 20 برابر، فرصت ترافیکی بیشتری از Pay-Per-Click در هر دو تلفن همراه و دسکتاپ دارد.

 

بهینه سازی سایت و تبلیغات اینترنتی چه تفاوتی دارند؟

 هدف تبلیغات اینترنتی، ارتقا یا فرستادن ترافیک مربوطه به سایت شما است. تأثیرات تبلیغات اینترنتی با منحل شدن کمپین‌های تبلیغاتی متوقف شده و این تبلیغات، ترافیک پولی را به سمت سایت شما هدایت می‌کنند. تعداد بازدیدکنندگان نیز بستگی به هزینه شما دارد. هرچه بیشتر هزینه کنید، تعداد بازدیدکنندگان، بیشتر خواهد بود. در حالی‌ که هدف سئو، ارتقا سایت در نتایج موتور جستجو برای درخواست‌های معین است. تأثیر بهینه سازی سایت، طولانی مدت بوده و ترافیک آنلاین را به سایت شما هدایت می‌کند و تعداد بازدیدکنندگان بستگی به هزینه شما ندارد.

 

سئو و تبلیغات گوگل چه تفاوتی دارند؟

تبلیغات گوگل، یک پلتفرم توسط گوگل است که به شرکت‌ها، این امکان را می‌دهد که در زمان جستجوی کاربر برای یک کلمه کلیدی، وب‌سایت خود را در نتایج جستجو تبلیغ کنند. تبلیغ‌کنندگان در تبلیغات خود، «برای هر کلیک» هزینه پرداخت می‌کنند. این تبلیغات معمولاً در بالای صفحه نتایج جستجو نشان داده می‌شوند. در حالی‌ که در بهینه سازی سایت، هنگامی‌ که یک کاربر، پرسشی را جستجو می‌کند، گوگل فهرستی از تمام صفحات وب‌سایت‌هایی که اطلاعات مربوطه را در اختیار دارند، به کاربر ارائه می‌دهد. برای این‌ که یک صفحه در وب‌سایت شما به عنوان یک عبارت جستجو، رتبه‌بندی شود، باید به راحتی توسط گوگل قابل خواندن بوده، محتوای مرتبط و اعتبار خوبی داشته باشد. برای این‌ که SEO مفید باشد، شما باید وب‌سایت خود را بر اساس این عوامل کلیدی، بهینه سازی کنید و این‌ کار نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

 

اهداف SEO چیست؟

  • افزایش بازدید از سایت را در پی دارد.

  • به موفقیت کسب‌وکار شما کمک می‌کند.

  • باعث برند‌سازی کسب‌وکار می‌شود.

  • ترافیک سایت را افزایش می‌دهد.

  • رتبه سایت را بهتر می‌کند.

  • باعث می‌شود در نتایج گوگل، بهتر دیده شوید.

  • باعث افزایش فروش محصولات‌تان می‌شود.

  • بهترین ابزار برای تبلیغات است.

seosite

بیشتر بخوانید: وبلاگ چیست و 15 گام مؤثر در داشتن یک وبلاگ موفق!

 

چرا موتورهای جستجو، از سئو استفاده می‌کنند؟

بهترین موتور جستجو، گوگل است و قدرت زیادی نیز دارد. موتورهای جستجو، همیشه در تلاش هستند تا بهترین نتایج را به کاربران نمایش دهند. با‌ اینکه گوگل، یک موتور جستجوی هوشمند است، اما هنوز به کمک کاربران نیاز دارد و محدودیت‌هایی در مسیر رتبه‌بندی سایت وجود دارد که باعث نیاز به SEO می‌شود. سئوی سایت، برای گوگل بسیار مهم است و سئوی اشتباه، باعث می‌شود تا سایت شما کلاً از دید کاربران مخفی بماند و افراد دیگر را به جایگاه‌های بالاتر می‌کشاند.

ربات‌های خزنده گوگل که در سایت‌ها جستجو می‌کنند، قوانین یکسان و مشخصی برای رتبه‌بندی سایت‌ها دارند که شما با رعایت آن‌ها می‌توانید جایگاه خوبی را کسب کنید. این فاکتورها را اغلب on-page seo می‌نامند. برای افزایش رتبه سایت، باید بدانید دقیقاً فاکتورهای on-page seo چه فاکتورهایی هستند و چگونه باید آن‌ها را رعایت کرد.

 

انواع سئو را بشناسید

SEO، چهار نوع مختلف دارد که به روش‌های متفاوت کنترل می‌شوند. در این قسمت، می‌خواهیم با این چهار روش سئو آشنا شویم. برای آشنایی با SEO و انواع مختلف آن، با ما همراه باشید.

 

1- سئو درون صفحه‌ای (On-Page SEO)

سئو دورن صفحه‌ای (On-Page SEO)، بیشترین تأثیر را روی نتایج گوگل دارد. حال این سؤال پیش می‌آید که اصلاً سئو دورن صفحه‌ای (On-Page SEO) چیست؟ تمام فعالیت‌هایی را که شما در سایت خود انجام می‌دهید مانند کدها، متن‌ها و لینک‌ها که بر رتبه سایت تأثیر می‌گذارند، سئو دورن صفحه‌ای (On-Page SEO) می‌نامیم. این روش، پایه‌‌ای‌ترین روش برای بهینه سازی سایت است. زیرا شما بر این قسمت، کنترل بیشتری دارید و فعالیت‌های بیشتری را روی آن انجام می‌دهید. بهتر است در این نوع از SEO تمام قوانین را رعایت کنید.

 

2- سئوی برون صفحه‌ای (Off-Page SEO)

سئو برون صفحه‌ای (Off-Page SEO)، برعکس سئو درون صفحه‌ای، تمام چیزهایی که در بیرون از سایت شما و برای بهبود رتبه سایت انجام شده‌اند را شامل می‌شود. در سئو درون صفحه‌ای، شما کنترل مستقیمی بر فعالیت‌ها دارید. اما در سئو برون صفحه‌ای (Off-Page SEO)، فعالیت زیادی را نمی‌توانید انجام دهید، زیرا این نوع از سئو، بیشتر به لینک‌هایی که از سایت‌های دیگر به سایت شما اشاره می‌کنند، تمرکز دارد.

هرچه تعداد سایت‌هایی که شما را مرجع قرار داده‌اند و آدرس سایت‌تان را در سایت خود معرفی کرده‌اند، بیشتر باشد، رتبه سایت شما بهتر خواهد شد. بنابراین سعی کنید برای سایت، مطالب جامع، آموزنده و جذاب تولید کنید تا به‌ عنوان مرجع شناخته شوید. متخصصان بهینه سازی سایت برای به‌ دست آوردن پیوند‌دهندگان که سایت شما را معرفی می‌کنند، فرایندهایی را انجام می‌دهند.

 

3- سئوی کلاه‌سفید (White Hat)

سئو کلاه‌سفید (White Hat)، اخلاقی‌ترین روش سئو است. به این معنی که برای به‌ دست آوردن رتبه بهتر، از تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی که از قوانین موتورهای جستجو تبعیت می‌کنند، استفاده می‌کند. سئو کلاه‌سفید (White Hat)، برای به‌ دست آوردن جایگاه بهتر، به‌ هیچ‌ عنوان موتورهای جستجو و کاربران را فریب نمی‌دهد. به همین دلیل، آن را سئو اخلاقی نیز می‌نامیم. سئو کلاه‌سفید (White Hat)، با اجرای بلندمدت و رعایت قوانین SEO، رتبه سایت را بهتر می‌کند.

 

4- سئوی کلاه‌سیاه (Black Hat)

سئو کلاه‌سیاه (Black Hat)، برای به‌ دست آوردن رتبه‌بندی بالاتر، دست به فریب موتورهای جستجو و کاربران می‌زند. سئو کلاه‌سیاه (Black Hat)، الگوریتم‌های موتورهای جستجو را دست‌کاری می‌کند تا رتبه بیشتری به‌ دست آورد. روش کار این نوع سئو، غیراخلاقی بوده و توسط هیچ‌کدام از موتورهای جستجو، تأیید نمی‌شود. استفاده از این روش، برای رسیدن به رتبه‌های بالا، خطر خارج‌شدن کامل اطلاعات شما از پایگاه داده را در بردارد. با استفاده از سئو کلاه‌سیاه، ممکن است برای مدتی به نتایج اول گوگل دست‌ یابید، اما برای بلندمدت، امکان جریمه یا حذف کامل اطلاعات، وجود دارد.

seosite

بیشتر بخوانید: مهم‌ترین نکاتی که باید درباره طراحی نسخه موبایل سایت‌تان در سال 2019 بدانید

 

چگونه محتوا را سئو کنیم؟

بهینه سازی سایت، برای رسیدن به جایگاه‌های بهتر، تکنیک و قواعد خاصی دارد. اجرایی کردن این سه تکنیک، تأثیر مثبتی بر بهتر شدن رتبه سایت دارد. سه پایه اصلی سئو، شامل سئو تکنیکال، بازاریابی محتوا و لینک‌سازی هدفمند است. در این قسمت، قصد داریم با سه پایه اصلی سئو، بیشتر آشنا شویم. با ما همراه باشید.

 

1- سئو تکنیکال (Technical SEO)

همان‌طور که قبلاً نیز اشاره شد، بخشی از بهینه‌ سازی سایت، مربوط به مواردی مانند استانداردسازی کد‌نویسی، رعایت اصول سئو، بهینه‌ سازی سرعت سایت و افزایش آن و طراحی نسخه ریسپانسیو می‌شود. این موارد را باید در هنگام شروع کار سایت، رعایت کنید و سایت را با یک ساختار بهینه، آماده‌سازی نمایید. این یک بستر قوی برای سایت شما است که قبل از شروع بازاریابی محتوایی، باید انجام شود. این موارد را سئو تکنیکال می‌نامیم.

 

2- بازاریابی محتوایی (content marketing)

بازاریابی محتوایی، بخش اصلی سئو در هر سایتی است. بدون تولید محتوای ارزشمند، بهینه سازی سایت، تقریبا غیرممکن است. فعالیت‌هایی مانند تولید محتوای ارزشمند، یافتن کلمات کلیدی مناسب، آنالیز رقبا، برنامه‌ریزی و استفاده از استراتژی‌های خاص و ساخت لینک، بخشی از بازاریابی محتوایی است. این بخشی می‌باشد که به شما برای موفقیت در سئو کمک می‌کند.

 

3- لینک‌سازی هدفمند (link-building)

لینک‌سازی هدفمند، جزء تولید محتوای برون صفحه‌ای است. با رعایت سئو تکنیکال و بازاریابی محتوایی می‌توانید به جایگاه خوبی در گوگل برسید. اما رقابت در کسب‌وکار اینترنتی بسیار زیاد است. برای رقابت با سایت‌های قدیمی‌تر و بهتر باید برای سایت خود لینک‌سازی کنید و سایت‌تان را بیشتر به مردم بشناسانید. فعالیت‌هایی مانند ساخت بک‌لینک، فعالیت در فروم‌های تخصصی، خرید بک‌لینک، ساخت پست مهمان، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، ساخت رپورتاژ آگهی، پاسخ به کامنت‌ها و مواردی از این دست، به افزایش رتبه شما در گوگل و نگه‌داری این جایگاه کمک می‌کنند.

seosite

بیشتر بخوانید: رتبه الکسا چیست؟

 

کدام موتور جستجو، بیشترین استفاده را دارد؟

اکثر افراد از موتور جستجوی گوگل، برای رسیدن به خواسته خود استفاده می‌کنند. گوگل، قوی‌ترین موتور جستجو است که از الگوریتم‌های پیچیده زیادی برای بهینه سازی سایت‌ها استفاده می‌کند. این الگوریتم‌ها و چگونگی رعایت آن‌ها برای رسیدن به رتبه بهتر، همان قوانین سئو هستند که باید رعایت شوند.

 

همسو با ربات‌های خزنده گوگل، حرکت کنید

همه‌ روزه، گوگل در حال ارتقا الگوریتم‌های سئوی خود است. بنابراین برای موفقیت در بهینه سازی سایت و بازاریابی اینترنتی، باید خود را به‌ روز نگه داشت. در مورد هر یک از ربات‌های خزنده گوگل جستجو کنید و استراتژی‌ها و قوانین بهینه سازی سایت را که توسط ربات خزنده بررسی می‌شوند، بشناسید. با این روش می‌توانید بهترین بهینه سازی را برای سایت خود انجام دهید. این‌گونه است که می‌توانید اعتماد گوگل را جلب کنید تا شما را جزء سایت‌های برتر و در رتبه‌های نخست قرار دهد. تمامی نکات مربوط به سئو را رعایت کنید تا محبوبیت بیشتری کسب کرده و بتوانید به موفقیت‌های بالاتری دست پیدا کنید.

 

این نکات کلیدی را برای بهبود سئو انجام دهید

1. سرعت سایت را بالا ببرید: سرعت سایت یکی از مهم‌ترین موارد بهینه سازی سایت و عوامل ورود افراد بیشتر به سایت‌تان است. بنابراین سرعت سایت خود را بررسی کنید و در صورت نیاز، آن را ارتقا دهید.

2. محتوای مفید و ارزشمند تولید کنید: توجه داشته باشید که محتوای کمتر از 500 کلمه برای گوگل ارزشی ندارد. در داخل محتوا نیز از لینک‌های داخلی و لینک‌های خارجی استفاده کنید. منابع را ذکر نمایید. واژه‌های کلیدی خوبی برای هر محتوا در نظر بگیرید، اما بیش‌ از حد از کلمات کلیدی استفاده نکنید.

3. سایت ریسپانسیو بسازید: سایت شما باید در همه دستگاه‌ها، به خوبی نمایش داده شود. مطمئن شوید که سایت‌تان روی تمام دستگاه‌ها مانند موبایل و تبلت، به خوبی نمایش داده می‌شود. گوگل، سایتی را کاربرپسند می‌داند که روی تمامی دستگاه‌ها، خوب عمل کند و اندازه صفحه سایت با توجه به دستگاه استفاده‌‌شده، تنظیم شود. در این حالت‌، باید تمامی دکمه‌های سایت کار کنند.

4. برای کاربر، تجربه مثبتی بسازید: سایت شما باید طوری طراحی شود که کاربر، به‌ راحتی بتواند در آن حرکت کرده و آنچه را که می‌خواهد، پیدا کند. بهبود تجربه کاربری را باید جزء اولویت‌های خود قرار دهید. برای حرکت کردن در سایت، نشانگرهایی را در نظر بگیرید. برای سایت خود، جستجوی سریع پیاده‌سازی کنید. سعی کنید وب‌سایت‌تان بیش‌ از حد گرافیکی نشود. منوها را در دسترس کاربر قرار دهید تا به‌ راحتی بتواند با آن‌ها کار کند.

5. تنها به تولید محتوای متنی بسنده نکنید: برای سایت‌تان محتوای ویدئویی و صوتی نیز تولید کنید. یکی از شاخصه‌های سئو، میزان حضور کاربر در سایت شما است. برای این کار، بهترین روش، تولید محتوای متنی طولانی می‌باشد، اما بهتر است این محتوا را با محتوای ویدئویی و صوتی تکمیل کنید. با این کار، زمان ماندن کاربر در سایت و نرخ بازدیدتان بالاتر می‌رود.

6. در محتوا، حتماً لینک خارجی مرتبط داشته باشید: لینک‌های خروجی به بهینه سازی سایت شما کمک بسیاری می‌کنند، اما دقت داشته باشید که مرتبط با موضوع شما باشند. با این روش، مردم به سفرهای اکتشافی می‌روند و بین سایت‌های مختلف جابه‌جا می‌شوند. همیشه، از دو یا سه لینک خارجی در مقالات خود استفاده کنید.

7. تبلیغات زیاد را فراموش کنید: از تبلیغات زیاد در بالای صفحات سایت پرهیز کنید. استفاده کم از تبلیغ مشکلی ندارد، اما میزان آن را کنترل کنید. استفاده از تبلیغ زیاد، تجربه بدی را به کاربر القا می‌کند و گوگل اصلاً این موضوع را نمی‌پسندد. همچنین استفاده از تبلیغات زیاد، باعث کند‌شدن سرعت سایت‌تان می‌شود و از نظر گوگل، این موضوع، نمره منفی به‌ حساب می‌آید.

8. با گوگل صادق باشید: هیچ‌گاه سعی نکنید برای بالا بردن رتبه سایت خود، گوگل را فریب دهید. اگر می‌خواهید واقعاً در سئو موفق شوید و یک سایت حرفه‌ای و معتبر داشته باشید، باید فریب دادن گوگل را فراموش کنید. اگر از این تاکتیک‌های فریبنده برای بالا بردن سایت خود استفاده کنید، دیگر نه کاربران و نه گوگل به شما اعتماد نخواهند کرد.

9. از شبکه‌های اجتماعی به درستی استفاده کنید: از شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام، لینکدین، فیس‌بوک و توییتر، برای بالا بردن بازدید سایت و افزایش رتبه خود استفاده کنید.

seosite

بیشتر بخوانید: الگوریتم های گوگل: راهی برای اول بودن سایت شما در پیشنهادات گوگل!

 

ثبت نظرات، چه تأثیری بر بهینه سازی سایت دارد؟

اکثر کاربران در هنگام ورود به سایت‌، سؤالاتی در ذهن‌شان شکل می‌گیرد. بنابراین، باید این امکان را فراهم کنید تا از این طریق، بتوانند با شما در ارتباط باشند و سؤال‌های خود را بپرسند. بخش نظرات کاربران، این کار را انجام می‌دهد. البته این بخش، تنها برای پرسیدن سؤال و پاسخ به آن نیست. در این بخش، افراد می‌توانند در مورد محصول، خدمات یا وب‌سایت، نظرات خود را ثبت کنند.

بخش نظرات کاربران، برای گوگل بخش مهمی است و تأثیر زیادی بر سئو دارد. بخش نظرات کاربران، علاوه بر اینکه بر بهینه سازی سایت تأثیر‌گذار است، باعث می‌شود تا شما به کلمات کلیدی بیشتری که مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند، دست پیدا کنید. در این نظرات، می‌توانید موضوعات جدیدی را برای تولید محتوا پیدا کرده و در مورد آن‌ها نیز محتوا تولید کنید. بنابراین بخش دیدگاه‌ها، بخش بسیار مهمی است که می‌توانید یک قسمت از سایت را به آن اختصاص دهید و از این طریق، به رتبه‌ خوبی در گوگل دست پیدا کنید.

 

شبکه‌های اجتماعی، چه تأثیری بر سئو سایت دارند؟

متخصصین بهینه سازی سایت، به‌ تازگی کشف کرده‌اند که گوگل، برای رتبه‌بندی سایت‌ها و امتیازدهی به آن‌ها، به مطالبی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند نیز دقت می‌کند. موضوع اصلی این است که گوگل، به تعداد مطالب به اشتراک گذاشته‌شده در شبکه‌های اجتماعی توجهی ندارد، بنابراین خود شبکه‌های اجتماعی بر بهینه سازی سایت تأثیر چندانی ندارند. تأثیری که شبکه‌های اجتماعی بر سایت می‌گذارند، این است که تعداد بازدیدکنندگان سایت را بالا می‌برند و باعث معرفی و برند‌سازی آن کسب‌و‌کار می‌شوند. بنابراین، برای بهبود سئوی سایت خود، بهتر است سعی کنید در زمینه تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی نیز قوی ظاهر شوید تا بتوانید افراد را جذب سایت کنید.

 

مشاور سئو کیست؟

برای اینکه در سئو سایت و کسب‌وکار اینترنتی خود موفق شوید و مسیر درست را طی کنید، نیاز به مشورت و کمک گرفتن از افرادی دارید که در زمینه بهینه سازی سایت، تجربه و مهارت دارند. این افراد، می‌توانند به خوبی شما را همراهی کنند و مسیر درست موفقیت را به شما نشان دهند.

مشاور سئو، کسی است که می‌تواند به شما در زمینه بهینه‌ سازی سایت‌تان، کمک کند. این افراد، از تجربه خوبی در این زمینه برخوردار هستند. همان‌طور که می‌دانید، سئوی خوب و حرفه‌ای، به رتبه بهتر و افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت کمک می‌کند. کسب‌وکار‌های بسیاری در چند سال اخیر، به جایگاه مطلوبی در گوگل رسیده‌اند. دلیل این امر، استفاده از نیروی متخصص و حرفه‌ای در زمینه بهینه‌ سازی سایت است.

 

استفاده از مشاوره سئو، چه مزیت‌هایی دارد؟

- برای رشد و بهبود سایت‌تان از روش‌های مفیدتر و بهتر استفاده می‌کند.

- با توجه به سایت‌تان مشخص می‌کند چه‌ کارهایی را باید برای بهبود سئو انجام دهید.

- زمان موردنیاز برای رسیدن به وضعیت مطلوب را معین می‌کند.

- مطمئن باشید با استفاده از مشاور سئو به رتبه‌های بهتری می‌رسید.

 

چرا تولید محتوای تکراری، باعث جریمه شدن سایت‌تان می‌شود؟

گوگل، سایت‌هایی را که محتوای تکراری تولید می‌کنند و در وب‌سایت خود قرار می‌دهند، جریمه می‌کند. علاوه بر جریمه شدن، این مورد بر سئو نیز تأثیر منفی می‌گذارد. گوگل، در هنگام جستجو در مورد یک موضوع، اگر با مطالب تکراری برخورد کند، سایتی که تاریخ انتشار مطلبش قدیمی‌تر است را به کاربر نشان می‌دهد و دیگر مطالب که از روی این مطلب کپی شده‌اند را مخفی می‌کند. شما زمانی می‌توانید به این مطلب تکراری دست پیدا کنید که مستقیم، از گوگل بخواهید همین مطالب را به شما نمایش دهد.

هرچه مطالب موجود در سایت‌تان بیشتر باشد، ربات‌های گوگل زمان بیشتری را در سایت‌تان صرف می‌کند. اما اگر مطالب تکراری در سایت‌تان داشته باشید، باعث می‌شود تا گوگل نتواند تمام مطالب سایت را بخواند، زیرا وقت زیادی را صرف خواندن مطالب تکراری کرده است. به همین دلیل، گوگل شما را جریمه خواهد کرد.

seosite

بیشتر بخوانید: 24 ترفند‌ جدید برای کسب درآمد از اینترنت

 

سئو در فروش محصولات، تأثیر فوق‌العاده‌ای دارد

زمانی که شما از طریق بهینه سازی سایت به رتبه‌های بالاتر در گوگل می‌رسید، افراد بیشتری به شما اعتماد می‌کنند. افراد، این تصور را دارند که چون گوگل به شما رتبه بالاتری داده است، پس شما بهتر و قابل‌اعتماد‌تر هستید. این‌گونه است که افراد، برای خرید محصولات، وارد سایت شما می‌شوند و به‌ راحتی از شما خرید می‌کنند.

از طرفی، زمانی که شما جزء سایت‌های برتر و در رتبه‌های بالاتر باشید، شانس کلیک شدن روی لینک سایت‌تان بیشتر است. افراد بیشتری وارد سایت‌تان می‌شوند و برخی از این کاربران، به مشتریان دائمی شما تبدیل خواهند شد. به شرطی که سایت‌تان کاربرپسند و زیبا باشد.

 

آیا دوست دارید فروش بیشتری داشته باشید؟

اگر می‌خواهید فروش بیشتری در سایت‌تان داشته باشید، باید سایت خود را سئو کنید. امروزه بیشتر افراد، کارها و خریدوفروش خود را از طریق اینترنت انجام می‌دهند. در این دنیای مجازی، اگر می‌خواهید که پیشرفت کرده و سود بیشتری کسب کنید، بهینه سازی سایت، بهترین و مؤثر‌ترین روش است. زمانی که سایت شما بهینه سازی شود و در رتبه‌های بالا قرار گیرد، یعنی شما کار خود را خوب انجام داده‌اید. این یعنی شما در حوزه کسب‌وکار خود، بهترین هستید.

بهترین بودن یعنی فروش بیشتر! بهترین بودن از نظر مشتریان به معنای کیفیت بهتر کالا، قابل اعتماد بودن، قیمت‌های مناسب و ... است. پس تأثیر سئو را در فروش، جدی بگیرید. حتی اگر برای سایت‌تان پول خرج نمایید و سایت زیبایی طراحی کنید، باز هم نمی‌توانید چیزی بفروشید. برای دیده شدن، باید سایت خود را بهینه سازی کنید.

 

محتوای ارزشمند باید چند کلمه باشد؟

BuzzSumo، به‌ راحتی می‌تواند میلیون‌ها مقاله را در سراسر اینترنت بررسی کند. BuzzSumo، گزارشی از تمام مقالات منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی را بررسی می‌کند. با استفاده از این ابزار، می‌توان مقالاتی که بر سئو تأثیر بیشتری دارند را شناسایی کرد و پی برد که چه مقالات با چه تعداد کلماتی، برای بهتر شدن سئو، مفید هستند. تجربه نشان می‌دهد که محتوایی که بیشتر از 1000 کلمه دارد، تأثیر بیشتری بر سئو می‌گذارد و بک‌لینک بیشتری می‌گیرد.

برای بهبود سایت، شما باید به‌ طور روزانه به تولید محتوای مفید و ارزشمند در زمینه کسب‌وکار خود بپردازید و کسب‌وکارتان را بهبود بخشید. با این کار، سایت شما روزانه به‌ روز می‌شود و این نشان می‌دهد که شما، فعالیت و مدیریت خوبی دارید. این نکته را در نظر داشته باشید که گوگل، به محتوای مفید و طولانی، امتیاز بیشتری می‌دهد.

بر اساس تحقیقات، مشخص‌ شده که محتوای بیش از 2 هزار کلمه، بهترین نوع محتوا است. طولانی بودن مقالات، باعث می‌شود تا کاربر زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند و این از نظر گوگل، بسیار خوب است.

 

مزایای سئوی ویدئویی

هنگامی که محتوای وب‌سایت خود را با محتوای ویدئویی افزایش می‌دهید، در واقع به موتورهای جستجو، دلایل لازم را برای افزایش رتبه سایت خود ارائه داده‌اید. بسیاری از موتورهای جستجوی پیشرو از جمله گوگل، Bing و یاهو، وب‌سایت‌هایی با محتوای ویدئویی را ترجیح می‌دهند. شرکت‌هایی که فایل‌های ویدئویی را به وب‌سایت‌های شرکت‌های خود ارسال می‌کنند، نمرات رتبه‌بندی موتور جستجوگر خود (SERP) را به صورت محلی و در سطح ملی افزایش می‌دهند. در نتیجه، کسب‌وکارهایی که از ویدئو و محتوای متحرک استفاده می‌کنند، از مزایایی مانند افزایش ترافیک وب‌سایت و نرخ تبدیل بالاتر بهره می‌برند. هر دوی آن‌ها به افزایش ROI بازاریابی دیجیتال کمک می‌کنند.

 

اسنیپت چیست و چه تأثیری بر سئو دارد؟

ابتدا بیایید در مورد اسنیپت صحبت کنیم. اسنیپت، متن کوتاه دو خطی است که در مورد محتوا توضیح می‌دهد. از سال 2018، بلاک‌های پاسخ سریع یا همان اسنیپت‌ها، محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند. نتایج نشان می‌دهند که استفاده از اسنیپت‌های خوب، باعث افزایش کلیک روی سایت و ورود کاربران می‌شود. در حال حاضر، این اسنیپت‌ها، در حدود 30 درصد جستجوهای گوگل ظاهر می‌شوند، اما در آینده‌، این مقدار بالاتر خواهد رفت. پس برای پیروزی در این رقابت، باید از اسنیپت‌ها به خوبی استفاده کنید.

 

گوگل برای امتیاز دادن به سایت‌ها، چه مواردی را بررسی می‌کند؟

- آیا محتوا دارای متادیسکریپشن یا متا توضیحات است یا خیر؟

- آیا محتوا عنوان دارد؟

- آیا محتوا یک منبع و لینک معتبر دارد؟

- آیا در محتوا از فونت مناسب استفاده شده است؟

- آیا محتوای تولید شده، از پلاگین استفاده می‌کند؟

- توصیفی در مورد لینک‌هایی که داخل محتوا گذاشته شده، نوشته شده است؟

 

چرا گوگل، برخی از سایت‌ها را جریمه می‌کند؟

به‌ طور قطع، گوگل، سایت‌هایی را که از قوانین وب‌مستر پیروی نمی‌کنند، جریمه می‌کند. به زبان ساده‌تر، استفاده از سئو کلاه‌سیاه و استفاده از راه‌های غیرقانونی برای بالا بردن رتبه سایت، منجر به جریمه شدن سایت می‌شود. اینکه شما ناخواسته این کار غیرقانونی را انجام داده‌اید، برای گوگل اهمیتی ندارد، در هر صورت سایت شما جریمه می‌شود.

از زمانی که گوگل، سایت‌تان را جریمه می‌کند، تمام برنامه‌های در حال اجرا در سایت به‌ صورت تعلیق در‌می‌آیند. در زمان اجرای مجازات، هرگونه فعالیتی که در سایت انجام دهید، تنها هدر دادن وقت و هزینه است، زیرا هیچ تأثیری بر سایت ندارد. این فرایند ممکن است از چند روز تا چند ماه طول بکشد.

seosite

بیشتر بخوانید: استارت‌ آپ‌ چیست: راز و رمزهای داشتن یک استارت آپ موفق

 

اصطلاحات رایج در سئو:

 

SEO 

بهینه‌ سازی موتور جستجو (SEO) (Search Engine Optimization)، روشی برای افزایش تعداد و کیفیت بازدیدکنندگان یک وب‌سایت، از طریق بهبود رتبه‌بندی در نتایج موتور جستجوی الگوریتمی است.

 

HEO

(Human Experience Optimization) بهینه‌ سازی سایت برای کاربر است. به نظر می‌رسد، ما زمان بیشتری را صرف بهینه‌سازی برای روبات‌های موتور جستجو می‌کنیم تا بهینه‌سازی برای انسان‌ها!

همه می‌گویند SEO یک بخش ضروری از بازاریابی است، اما ما یک اصل کلیدی را فراموش می‌کنیم؛ بهترین محتوا برنده می‌شود! مخاطبان شما، روبات نیستند که محتوای شما را تجزیه کنند. همیشه SEO را در پس‌زمینه ذهن خود و مخاطب را در پیش روی خود قرار دهید.

شما می‌دانید که الگوریتم گوگل چه چیزی را دوست دارد؟ لینک‌های ورودی. بهینه‌سازی محتوای خود را برای روبات‌ها متوقف کنید. اگر محتوای بهتری برای انسان‌ها ایجاد کنیم، بازدیدهای بیشتر، لینک‌های بیشتر و رتبه‌بندی بالاتری، دریافت خواهیم کرد. حتی گوگل به ما یادآوری می‌کند که بر ایجاد محتوا تمرکز کنیم و نه بهینه‌سازی آن!

 

SMO

بهینه‌سازی رسانه‌های اجتماعی (SMO) (Social Media Optimization)، اشاره به ایجاد محتوای آنلاین دارد که از طریق شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند. بهینه‌سازی رسانه‌های اجتماعی بیش از آن‌ که علم باشد، یک هنر است، زیرا ارائه یک فرمول منجسم برای ایجاد محتوای قابل اشتراک کار دشواری است. بهینه‌ سازی رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کند تا تمام حساب‌های رسانه‌های اجتماعی شما در یک شبکه همگرا، به هم متصل شده و مشتریان بالقوه شما را به جایی‌ که مد نظر شما است، هدایت کنند.

 

SMM

 هدف SMM یا همان Social Media Marketing، این است که ترافیک باکیفیت را از طریق شبکه‌های اجتماعی به وب‌سایت خود، صفحات فرود و وبلاگ‌ها هدایت کنید. شبکه‌هایی مانند فیس بوک، توییتر، لینکدین، یوتیوب، اینستاگرام و اسنپ چت!

 

PPC

PPC یا pay-per-click به معنای پرداخت به ازای هر کلیک است. یک مدل بازاریابی اینترنتی است که در آن تبلیغ‌کنندگان هر زمان‌ که روی یکی از تبلیغاتشان کلیک می‌شود، بابت آن هزینه پرداخت می‌کنند. اساساً، راهی برای خرید بازدیدکننده برای سایت شما می‌باشد، نه تلاش برای «کسب» بازدیدکننده‌های ارگانیک.

 

SERP

(Search Engine Result Page) صفحه نتایج موتور جستجو (SERP)، فهرستی از نتایجی است که یک موتور جستجو در پاسخ به یک کلمه یا عبارت خاص ارائه می‌کند. هر فهرست شامل عنوان صفحه وب مرتبط، URL صفحه، توضیح مختصری از محتوای صفحه و در برخی موارد، پیوندهایی به موضوع مورد علاقه در وب‌سایت است.

 

UI

(User Interface) هر چیزی است که در یک دستگاه اطلاعاتی طراحی می‌شود تا افراد بتوانند با آن تعامل داشته باشند که می‌تواند شامل صفحه نمایش، صفحه کلید، ماوس و ظاهر دسکتاپ باشد. وابستگی رو به رشد بسیاری از شرکت‌ها به برنامه‌های کاربردی وب و برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، موجب شده تا بسیاری از شرکت‌ها به منظور بهبود تجربه کاربری، اولویت بیشتری برای UI قائل شوند.

 

UX

User Experience یا تجربه کاربری یعنی شما در مورد تعامل با آ‌ن‌چه که پیش روی شما است، چه احساسی دارید. اولین فاکتور مهم برای به دست آوردن تجربه کاربری خوب، در نظر گرفتن دقیق نیازهای مشتری است. فاکتور بعدی سادگی و زیبایی سایت شما است تا مشتری از کار با آن تجربه لذت‌بخشی داشته باشد.

seosite

بیشتر بخوانید: ای نماد چیست و چرا داشتن آن برای هر کسب‌وکار اینترنتی ضروری است؟

 

Landing Page

Landing Page، هر صفحه از وب است که یک کاربر پس از کلیک کردن روی هایپرلینک به آن وارد می‌شود. تعریف Landing Page از Landing home متفاوت است که با مکان‌های دیگر در وب‌سایت مرتبط می‌باشد. Landing Page با صفحات دیگر وب‌سایت شما پیوندی ندارد و معمولاً یک URL پایدار است که توسط موتورهای جستجو نشان داده می‌شود. درست برخلاف jump page موقت که برای جا‌به‌جا کردن ترافیک به سایت برای اهداف بازاریابی استفاده می‌شود.

 

Keyword

کلمات کلیدی، ایده‌ها و مضامینی هستند که محتوای شما را مشخص می‌کنند. از نقطه نظر سئو، کلمات و عباراتی هستند که جستجوگرها در موتورهای جستجو وارد می‌کنند، همچنین «search queries» نیز نامیده می‌شوند.

 

Heading Tag

heading tag در HTML برای تعریف سرتیترهای یک صفحه، به کار می‌رود. سرتیترها توسط تگ‌هایی تعریف می‌شوند که n عددی بین 1 تا 6 است و موقعیت سر تیتر را در سلسله مراتب ساختار سرتیترها مشخص می‌کند. تگ h1 مهم‌ترین سرتیتر از نگاه گوگل است و عنوان صفحه را تشکیل می‌دهد. تشخیص عنوان تگ h1 به گوگل کمک می‌کند تا سریعاً موضوع محتوا را تشخیص دهد.

 

Responsive Design

Responsive web design، رویکردی است که در آن طراح، صفحه وبی را طراحی می‌کند که اندازه صفحه بسته به نوع دستگاهی که برای نمایش صفحه به کار می‌رود، قابل تغییر است، مانند کامپیوتر رومیزی، لپ‌تاپ یا تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها.

 

Backlink

Backlink که inbound link یا incoming link نیز نامیده می‌شود، لینکی است که یک وب‌سایت، از وب‌سایت دیگر می‌گیرد. بک لینک‌ها تأثیر بزرگی روی نتایج موتور جستجو دارند و از این نظر برای بهبود سئوی وب‌سایت‌ها بسیار مورد توجه قرار دارند.

 

Penalti

پنالتی گوگل بسیار شبیه به پنالتی ورزشی است. پنالتی، طراحی شده تا وب‌سایت‌هایی که قوانین گوگل را رعایت نمی‌کنند، مجازات شوند. در این صورت، ترافیک این وب‌سایت‌ها به طور ناگهانی افت کرده و با کاهش رتبه‌بندی روبه‌رو می‌شوند.

 

Reffering Domain

Reffering Domain، فهرستی از دامنه‌هایی را که به یک دامنه معین دیگر لینک داده‌اند، نشان می‌دهد.

 

OBL

Out Bound Link، لینکی است در وب‌سایت شما که به وب‌سایت یا صفحه وب دیگری با دامنه متفاوت، اشاره دارد. این لینک‌ها، نقشی حیاتی در جایگاه و اعتبار وب‌سایت شما در موتورهای جستجو دارند. مطالعات نشان می‌دهند که لینک دادن به دامنه‌های مرتبط و معتبر، تأثیر مثبتی روی رتبه‌بندی دارد.

 

Internal Link

لینک داخلی، لینکی است که از طریق آن، یک صفحه در وب‌سایت شما به صفحه دیگری با همان دامنه، لینک می‌شود.

 

External Link

یک لینک خارجی، لینکی است که در وب‌سایت دیگری قرار داده شده است، اما به وب‌سایت شما اشاره دارد.

 

Anchor Text

متنی قابل مشاهده و قابل کلیک در یک لینک است. در مرورگرهای جدید، اغلب آبی و زیر خط دار است، هرچند امکان تغییر آن‌ها از طریق کد HTML وجود دارد. کلمات کلیدی در این متن، یکی از سیگنال‌هایی هستند که موتورهای جستجو برای تعیین موضوع یک صفحه وب به کار می‌برند.

 

Meta Tag

متا تگ، یک تگ (یعنی، یک عبارت کدنویسی‌شده) در HTML است که برخی جنبه‌های محتوای یک صفحه وب را توصیف می‌کند. اطلاعاتی که شما در یک متا تگ ارائه می‌کنید، توسط موتور جستجو برای نمایه کردن صفحه به کار می‌رود تا افرادی که نوع خاصی از اطلاعات را جستجو می‌‌نمایند، صفحات آن‌ را پیدا کنند. متا تگ در قسمت بالای HTML در یک صفحه وب، به عنوان بخشی از سرتیتر قرار دارد.

 

Impression

به دیده شدن و نمایش داده شدن در یک صفحه وب، اشاره دارد. زمانی که لینک URL در نتایج جستجو برای یک کاربر ظاهر می‌شود، یک Impression ثبت می‌‌گردد. تعداد Impression بستگی به تعداد دفعاتی که یک صفحه خاص پیدا شده و لود می‌شود، بستگی دارد.

 

Hit

Hit زمانی اتفاق میفتد که یک مرورگر وب، فایلی را از وب‌سایت شما درخواست کند. تعداد این درخواست‌ها نشان‌دهنده تعداد Hit هستند.

 

Visitor

یک بازدیدکننده، کسی است که از سایت شما بازدید می‌کند و توسط کوکی‌ها قابل ردیابی می‌باشد.

 

Visit

به فراخوانی یک صفحه توسط یک بازدیدکننده گفته می‌شود.

 

link building

link building، فرآیند ساخت لینک از وب‌سایت‌های دیگر برای وب‌سایت خودتان است.

 

Content Marketing

بازاریابی محتوا، تکنیک بازاریابی ایجاد و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و سازگار برای جذب و به دست آوردن یک مخاطب تعریف‌شده، با هدف هدایت مشتری سودآور است.

 

Wiki

 بخش اصلی الگوریتم گوگل، لینک‌هایی از وب‌سایت‌های مورد اعتماد را برای ارزیابی اعتماد و ارتباط وب‌سایت‌های دیگر استفاده می‌کند و ویکی پدیا، منبعی قابل اعتماد است.

 

Web2

Web 2 به نسل جدیدی از خدمات مبتنی بر وب با مشارکت، همکاری و به اشتراک‌گذاری در میان کاربران آنلاین اشاره دارد که شامل ویکی پدیا، وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.

 

HTML

HTML  مخفف Hyper Text Markup Language است. HTML، زبان استاندارد نشانه‌گذاری صفحات وب می‌باشد. عناصر HTML، بلوک‌های ساختمانی صفحات HTML هستند. عناصر HTML توسط تگ‌های < > نشان داده می‌شوند.

 

HTTP

HTTP مخفف Hyper Text Transfer Protocol است. WWW در مورد ارتباط بین کلاینت وب و سرورها می‌باشد. ارتباط بین کامپیوترهای کلاینت و سرورهای وب، با ارسال درخواست HTTP و دریافت پاسخ HTTP انجام می‌شود.

 

HTTPS

«S» در «HTTPS»، مخفف «Secure» یا امن است. HTTPS، نماد قفل در نوار آدرس و یک اتصال رمزگذاری شده به وب‌سایت است. کل وب به تدریج، HTTP را پشت سر گذاشته و به HTTPS تغییر یافته است.

 

FTP

File Transfer Protocol، پروتکل استاندارد اینترنت برای انتقال فایل بین کامپیوترها در اینترنت می‌باشد.

 

Server Side

Server Side، عملیاتی است که در سرور وب انجام می‌شود.

 

Client Side

Client Side، عملیاتی است که در کامپیوتر کاربر (کلاینت) اتفاق میفتد.

 

Java Script

یک زبان برنامه‌نویسی است که شما را قادر به ایجاد محتوای به‌روزرسانی‌شده به صورت پویا و دینامیک، کنترل چندرسانه‌ای، تصاویر متحرک و تقریبا هر کار دیگری می‌کند.

 

Ajax

AJAX مخفف Asynchronous JavaScript و XML است. AJAX یک تکنیک جدید برای ایجاد برنامه‌های کاربردی بهتر، سریع‌تر و تعاملی با کمک XML، HTML، CSS و جاوا اسکریپت می‌باشد.

 

CSS

CSS مخفف Cascading Style Sheets است. CSS توضیح می‌دهد که چگونه عناصر HTML نمایش داده می‌شوند.

 

Tittle

عنوان، مطلبی است که در وب‌سایت نوشته می‌شود. برای این‌ که در سئوی سایت تأثیر مطلوبی داشته باشد، باید کلمه کلیدی اصلی در عنوان مطلب ذکر شود.

 

Text To HTML Ratio

نسبت متن به کد HTML (همچنین به نسبت متن به کد یا کد به متن اشاره دارد)، درصد همبستگی محتوای متن واقعی موجود در یک صفحه وب است.

 

Meta Description

Meta Description، یک HTML است که خلاصه‌ای کوتاه از یک صفحه وب را فراهم می‌کند. موتورهای جستجو مانند گوگل، اغلب توضیحات متا را معمولاً تا 160 کاراکتر در نتایج جستجو نشان می‌دهند که می‌تواند تأثیر زیادی روی نرخ کلیک از طریق کاربر داشته باشد.

 

Meta Keyword

کلمات کلیدی متا، یک نوع خاص از متا تگ‌ها هستند که در کد HTML یک صفحه وب ظاهر می‌شوند و به موتورهای جستجو می‌گویند که موضوع این صفحه چیست. کلمات کلیدی متا از کلمات کلیدی منظم متمایز می‌شوند، زیرا آن‌ها به جای صفحه نمایش زنده و قابل مشاهده خود، در «پشت صحنه» کد منبع صفحه خود ظاهر می‌شوند.

 

Keyword density

Keyword density، تعداد دفعاتی است که یک کلمه کلیدی در یک صفحه وب یا درون بخشی از یک محتوا به صورت نسبت یا درصدی از تعداد کل کلمه‌ها ظاهر می‌شود. گاهی به تکرار کلمه کلیدی نیز اشاره دارد.

 

Keyword Stuffing

Keyword Stuffing، روشی برای وارد کردن تعداد زیادی از کلمات کلیدی درون محتوای وب و متا تگ‌ها، در تلاش برای افزایش مصنوعی رتبه‌بندی صفحه در نتایج جستجو و هدایت ترافیک به سمت سایت است.

seosite

بیشتر بخوانید: بک لینک چیست و تمام آنچه باید در مورد دنیای بک لینک ها بدانید!

 

Over Optimization

بهینه‌ سازی بیش از اندازه می‌تواند عمداً یا به طور تصادفی، حتی توسط بهترین شرکت‌های سئو ایجاد شود تا وب‌سایت شما با شیوه‌های غیراخلاقی ارتقاء آنلاین، قابل رویت باشد. هنگامی‌ که شرکت سئو در بهینه‌سازی یک سایت به منظور دستیابی به رتبه بالا برای مشتریان خود میانبرهایی می‌زند، بهینه سازی بیش از حد نامیده می‌شود.

 

Crawler Robot Spider

Crawler Robot Spider، همچنین به عنوان ربات، بات یا عنکبوت شناخته می‌شوند. این ربات‌ها، برنامه‌هایی هستند که توسط موتورهای جستجو استفاده می‌شوند تا در اینترنت کاوش کرده و به صورت خودکار محتوای وب موجود در وب‌سایت‌ها را دانلود کنند. آن‌ها متن صفحات و لینک‌ها را پیدا می‌کنند و در نتیجه باعث می‌شوند تا کاربران موتور جستجو، صفحات جدید را پیدا کنند.

 

Follow Link

Follow Link، لینک‌هایی هستند که برای بهبود سئو و تقویت رتبه‌بندی صفحه مفید بوده و به نتیجه بهتر در SERP کمک می‌کنند.

 

NoFollow Link

این لینک‌ها، رتبه‌بندی موتورهای جستجو در URL مقصد را تحت تأثیر قرار نمی‌دهند، زیرا ربات‌های گوگل آن‌ها را رصد نمی‌کنند.

 

Site Wide Link

لینک‌هایی هستند که در هر صفحه از یک وب‌سایت ظاهر می‌شوند. آن‌ها معمولاً در footer و header صفحه هستند.

 

Page Authority

نمره‌ای است که توسط سایت Moz.com تهیه شده که پیشنهاداتی را در مورد این‌ که چگونه یک صفحه مشخص در SERP رتبه‌بندی می‌شود، ارائه داده است. شبیه به میزان اعتبار دامنه، این نمره از 1 تا 100 است. برای محاسبه داده‌ها از شاخص وب‌سایت Mozscape کمک گرفته شده است.

 

Page Rank

Page Rank، یک الگوریتم است که توسط موتور جستجوی گوگل استفاده می‌شود تا اعتبار یک صفحه وب را بسنجد. در حالی‌ که جزئیات Page Rank خصوصی هستند، معمولاً اعتقاد بر این است که تعداد و اهمیت لینک‌های ورودی به این صفحه، عامل مهمی می‌باشد. در حال حاضر، این عملیات متوقف شده است.

 

Domain Authority

اعتبار دامنه، سنجش چگونگی عملکرد وب‌سایت در نتایج موتور جستجو است. بعد از آن‌ که گوگل، pageRank را متوقف کرد، این گزینه به یکی از جایگزین‌های پیش رو تبدیل شد.

 

SiteMap

 Sitemap به عنوان یک XML شناخته می‌شود. به زبان ساده، لیستی از صفحات در وب‌سایت شما می‌باشد.

 

Cloaking

مخفی کردن، تکنیکی است که برای ارائه محتوا در یک صفحه وب، به یک موتور جستجو به گونه‌ای طراحی شده که محتوایی متفاوت از آن‌چه که به یک کاربر معمولی تحویل داده می‌شود، در موتور جستجو ظاهر شود. هدف پنهان کردن، این است که رتبه‌بندی موتور جستجوی وب‌سایت بر اساس کلمات کلیدی خاصی افزایش داده شود.

 

GWT

Google Webmaster Tools یا GWT، مکانیسم اصلی برای ارتباط گوگل با مدیران وب است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا مسائل مربوط به سایت خود را شناسایی کنید و حتی می‌توانید بفهمید که آیا سایت شما با نرم‌افزارهای مخرب آلوده شده است یا خیر؟

 

Google Analytics

یک سرویس رایگان تجزیه و تحلیل وب است که آمار و ابزارهای تحلیلی را برای سئو و اهداف بازاریابی فراهم می‌کند. این سرویس برای هر کسی با یک حساب کاربری گوگل در دسترس می‌باشد.

 

Site Speed

گزارش‌های سرعت سایت نشان می‌دهند که کاربران چقدر سریع می‌توانند محتوای سایت را ببینند. می‌توانید بخش‌هایی را که نیاز به بهبود دارند، شناسایی کرده و سپس میزان پیشرفت آن‌ها را دنبال نمایید.

seosite

بیشتر بخوانید: چگونه یک وب‌سایت طراحی کنید

 

تفاوت SEO و SEM در چیست؟

سئو، تعداد بازدیدکنندگان وب‌سایت را توسط نمایش در بالاترین نتایج موتور جستجو افزایش می‌دهد. SEM، بازاریابی اینترنتی را مورد توجه قرار می‌دهد که قابیلت دیده شدن سایت را از طریق نتایج موتورهای جستجوی ارگانیک و تبلیغات، افزایش می‌دهد. محدوده SEM وسیع‌تر بوده، شامل سئو و همچنین تاکتیک‌های دیگر بازاریابی جستجو می‌شود.

 

نتیجه‌گیری

با این حساب، نتیجه می‌گیریم که برای بالا بردن فروش و برند‌سازی و هر فعالیت دیگری، باید در اینترنت دیده شویم. تنها راه دیده شدن نیز سئو و بهینه‌ سازی سایت است. شاید فکر کنید که سئو، کار دشواری است، اما این‌طور نیست. باید قوانین سئو را به خوبی یاد بگیرید و به‌ درستی از آن‌ها استفاده کنید. یک پیشنهاد دیگر اینکه حتماً از مشاوره متخصصان سئو، کمک بگیرید تا مسیر را به‌ درستی طی کنید که در زمان کوتاه‌تری به نتیجه مطلوب برسید.

 

مشاهده نسخه PDF مقاله: سئو و بهینه سازی سایت در سال 2019 و هرآنچه که باید درباره آن بدانید

 

مطالب مشابه

10 ترفند انتخاب عکس برای بهبود سئو وب‌سایت

10 ترفند انتخاب عکس برای بهبود سئو وب‌سایت

اگر دوست دارید وبلاگ، وب‌سایت و یا فروشگاه آنلاین‌تان ظاهری جذاب و متمایز داشته باشد، باید در انتخاب عکس‌های مناسب و با کیفیت، دقت بیشتری داشته باشید. اگر کسب‌وکار آنلاین دارید بهتر است این نکته را به خاطر بسپارید که وب‌سایت شما مانند یک ویترین عمل می‌کند. هرچه ویترین زیباتری داشته باشید، مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد. همچنین عکس‌ها در سئو سایت شما موثر خواهند بود به همین دلیل ما در این مقاله به شما می‌گوییم چگونه به بهترین نحو عکس‌های‌تان را انتخاب کنید.

زمان مطالعه : 13 دقیقه
چگونه در سال 2018 سایت خود را برای گوگل بهینه کنیم؟

چگونه در سال 2018 سایت خود را برای گوگل بهینه کنیم؟

موتور‌ها جستجو روز‌به‌روز تکنیک‌ها سئو را ارتقاء می‌دهند و اگر می‌خواهید در نهایت سایت خود را در صدر نتایج جستجو مشاهده کنید، باید از آخرین تغییرات و قواعد سئو آگاه باشید. در این مقاله جذیذ‌ترین تکنیک‌هایی که برای بهینه‌سازی سایت استفاده می‌شوند را گردآوری کرده‌ایم.  

زمان مطالعه : 10 دقیقه
7 نکته ضروری برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی که باید در نظر داشته باشید

7 نکته ضروری برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی که باید در نظر داشته باشید

نتایج موتور‌های جستجو یکی از مهم‌ترین منابع ترافیک فروشگاه‌های اینترنتی هستند. برای خرید یک محصول بخصوص تعداد اندکی فروشگاه اینترنتی معتبر است و بسیاری از افراد برای خرید کالا، نام آن را در شبکه‌های اجتماعی جستجو می‌کنند و هر نتیجه‌ای که در صفحه اول دیده شود را انتخاب می‌کنند.

زمان مطالعه : 5 دقیقه
چرا نباید بک لینک بخریم؟

چرا نباید بک لینک بخریم؟

بک لینک به طور خلاصه یعنی نمایش لینک یک صفحه در سایت‌های دیگری که اغلب موضوعات نامرتبطی با همان صفحه دارند. ساختن بک لینک روش‌های مختلفی دارد و خیلی‌ها برای انجام این کار هزینه‌های سنگین می‌کنند و از سایت‌های مختلف بک لینک می‌خرند. در این مقاله قصد داریم تاثیرات منفی خرید بک لینک در بهینه سازی یا سئو سایت را معرفی کنیم و در ادامه بهترین روش‌های جایگزین آن را نام ببریم.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

نظرات کاربران

captcha Refresh
02171057043