کسب درآمد از اینترنت و 10 ترفند جدید و کاربردی!
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چه میشود اگر مجبور نباشید برای کسب درآمد، در گرمای طاقتفرسای تابستان و سرمای سوزناک زمستان، مسافتهای طولانی و پرترافیک را برای رسیدن به محل کار طی کنید؟ در عوض چه میشود اگر زیر باد کولر یا کنار گرمای لذتبخش بخاری در منزلتان باشید و با چند کلیک و استفاده از قدرت ذهن خلاقتان، پول دربیاورید؟ به نظر شما کسب درآمد از اینترنت، تا چه میزان امکانپذیر است؟
کسب درآمد از اینترنت و فرار از روشهای سنتی پول درآوردن!
فرقی ندارد شما یک مادر خانهدار باشید یا یک پدر شاغل، دانشجو یا دانشآموز! شما در هر سن و موقعیتی که قرار داشته باشید، راههای زیادی برای بهره بردن از هر لحظه زندگی خود دارید. یکی از این راهها، کسب درآمد از اینترنت است و برای رسیدن به این منظور، کافی است تنها به یک رایانه و اینترنت دسترسی داشته باشید. خوشبختانه روشهای مختلفی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که بعضی از آنها، نیاز به سرمایهگذاری هنگفتی نیز ندارند. به این ترتیب، اگر دیگر از کارمندی و محدودیتهایش خسته شدهاید و دلتان میخواهد تنوع در شغلتان ایجاد کنید، با کسب درآمد اینترنتی میتوانید از کارمند بودن و طی کردن مسیرهای طولانی تا محل کار خود دور شوید. کسانی که از اینترنت پول درمیآورند، شعارشان این است: رئیس خودتان باشید و بینهایت پول دربیاورید. نه اشتباه نکنید! ما در اینجا نمیخواهیم دورکاری را به شما پیشنهاد دهیم، بلکه قصد داریم مشاغلی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از اینترنت، شما را به درآمد میرسانند. در ادامه مطلب، شما را با بهترین و سریعترین روشهای کسب درآمد از اینترنت آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
کسب درآمد از اینترنت چیست؟
کسبوکار آنلاین که با نام کسبوکار اینترنتی نیز شناخته میشود، در حقیقت نوعی تجارت الکترونیکی است. این کسبوکار، هر نوع فعالیت تجاری که به صورت آنلاین (از طریق اینترنت) انجام میشود را در بر میگیرد. بدین ترتیب، افرادی که از اینترنت برای فروش محصولات، خدمات و پیشبرد کسبوکار خود استفاده میکنند، صاحب کسبوکار اینترنتی یا آنلاین هستند. کسبوکار آنلاین میتواند شامل خریدوفروش و ارائه خدمات آنلاین باشد. با جستجویی کوتاه در اینترنت، میتوانید به راحتی طیف وسیعی از کسبوکارهای آنلاین را ببینید.
تاریخچه کسب درآمد از اینترنت
1960-1982
با راهاندازی تجارت الکترونیک، تبادل دادههای الکترونیکی (EDI)، توسعه پیدا کرد. EDI با استفاده از انتقال دیجیتال دادهها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر، موجب حذف روشهای سنتی دادوستد شد.
به این ترتیب، پس از معرفی این تکنولوژی، صاحبان مشاغل توانستند سفارشها، فاکتورها و سایر معاملات تجاری را با استفاده از یک فرمت داده که با ANSI ASC X12 سازگار بود، به صورت غیرحضوری از طریق اینترنت برای یکدیگر ارسال کنند.
با استفاده از این تکنولوژی، پس از ثبت خرید، سفارش مورد نظر توسط VAN (شبکه ارزش افزوده) مورد بررسی قرار میگرفت و در نهایت آن را به سیستم پردازش سفارش گیرنده هدایت میکرد. تکنولوژی EDI، امکان انتقال دادهها را به صورت یکپارچه بدون دخالت انسان فراهم کرد.
مایکل آلدریچ، مخترع انگلیسی، نوآور و کارآفرین، پیشگام خرید آنلاین است. ایده خرید آنلاین، هنگامی به ذهن مایکل رسید که برای خرید با همسرش به سوپرمارکت رفته بودند. او از این کار بیزار بود. به همین دلیل، مایکل آلدریچ، به فکر راهی برای خرید از راه دور افتاد. در پی این ماجرا، او در سال 1979، یک تلویزیون را به یک کامپیوتر پردازشگر تراکنش با یک خط تلفن متصل کرد و نام آن را «tele-shopping» یعنی خرید از راه دور گذاشت.
شبکه جهانی اینترنت
با ظهور وبسایت جهانی (www.)، سازمانهای تجاری سنتی، یک مسیر جدید برای بهبود کسبوکار خود پیدا کردند. آنها دریافتند که وبسایت، مکان خوبی برای قرار دادن اطلاعات مربوط به خدمات مشتریان است و تا حد زیادی به تصویرسازی از اجناس و کسب اطلاعات درباره آنها کمک میکند. راحتی، ایمنی و سرعت دسترسی به اطلاعات شرکتهای مختلف، از جمله عواملی بود که افراد زیادی را به این راه جذب کرد.
با توسعه وب، کسبوکارهای مبتنی بر اینترنت متعددی مانند ایبای و آمازون توسعه یافتند. پس از آن که طراحی وبسایت مبتنی بر گرافیک در اوایل دهه 1990 در دسترس قرار گرفت، کسبوکارها از وبسایتها برای بازاریابی استفاده کردند. اکثر این وبسایتها با ارائه اطلاعاتی از قبیل شماره تلفن و آدرس ایمیل شرکت و همچنین توضیحات اولیه در مورد محصولات و خدمات توانستند تحول عظیمی در کسبوکار خود ایجاد کنند. علاوه بر کسبوکارهای مختلف، اینترنت توانست تأثیر زیادی بر رفتار مصرفکنندگان داشته باشد. مصرفکنندگان میتوانستند بدون اتلاف وقت، با جستجو در اینترنت، محصول مورد نظر خود را پیدا و آن را با بقیه محصولات مشابه، مقایسه کنند. در واقع، فروش آنلاین در سال 1994 با توانایی رمزگذاری اطلاعات کارت اعتباری، به صورت رسمی آغاز شد. با ظهور لایه سوکت ایمن شده (SSL) که توسط Netscape در سال 1994 توسعه یافت، امنیت اطلاعات در وب، پیشرفت چشمگیری داشت. بنابراین، انجام معاملات کارت بانکی، امنتر از گذشته بود و این امر باعث شد تا افراد، تمایل بیشتری به انجام کارهایشان به وسیله اینترنت داشته باشند.
حال پس از گذشت سالیان دراز، کسبوکار اینترنتی در شکل امروزی خود نمایان شده و تقریباً تمامی کسبوکارهای مختلف به نوعی وابسته به اینترنت هستند.
چرا کسب درآمد از اینترنت طرفداران زیادی دارد؟
در حالی که افراد زیادی معتقدند کار کردن در فضای مجازی، چندان قابل اعتماد نیست، عده دیگری بر این باورند که اینترنت، مطمئن و در عین حال راحتترین راه برای کسب درآمد است. امروزه کسب درآمد از اینترنت، مورد استقبال فراوانی قرار گرفته است و عوامل متعددی در محبوبیت این روش کسب درآمد در میان مردم نقش دارند. برخی از مهمترین این عوامل عبارتند از:
1. عدم نیاز به ابزار و امکانات متعدد و گران قیمت
اگر مایلید از طریق اینترنت درآمدزایی کنید، تنها کافی است به یک رایانه، تلفن همراه، تبلت یا لپتاپ دسترسی داشته باشید تا بتوانید کسبوکار خود را شروع کنید. یعنی شما میتوانید با کمترین و معمولیترین تجهیزات، مشغول به کار شوید. فراموش نکنید که استفاده از ایدههای نوآورانه در این راه، بهترین سرمایه شما محسوب میشود.
2. امکان راهاندازی کسبوکار در حوزههای مختلف برای تمامی سنین
فعالیت در فضای مجازی برای کلیه افراد، بدون محدودیت است. به عبارت دیگر، کسبوکار آنلاین برای افراد در سنین مختلف امکانپذیر است و همه افراد میتوانند باتوجه به تخصص خود، در زمینههای مختلف به فعالیت بپردازند. مهمترین عامل در موفقیت کسبوکار آنلاین، داشتن تخصص است. به این ترتیب، بهتر است با دریافت آموزش و مطالعه بیشتر، زمینه پیشرفت کسبوکارتان را در فضای مجازی فراهم کنید. به طور کلی، اگر کمی زیرکانه عمل کنید و برنامهریزی دقیقی برای آینده کسبوکار خود داشته باشید، میتوانید درآمد بسیاری از این طریق به دست آورید.
3. انعطافپذیری در زمانبندی
بسته به نوع شغل آنلاینی که انتخاب میکنید، در کسبوکار اینترنتی میتوانید زمانبندی منعطفتری داشته باشید. شما میتوانید به راحتی ساعات کاری خود را در روز مشخص کنید. این به بدین معنا نیست که میتوانید تمام مدت زمان خود را با خیالی آسوده استراحت کنید، بلکه میتوانید ساعاتی که در روز ذهنتان کارایی بیشتری دارد، به کار خود بپردازید. علاوه بر همه این موارد، شما میتوانید روزهای کاری خود یا زمان کارتان (به عنوان مثال، شب یا روز) را بدون هیچ محدودیتی مشخص کنید.
در کنار همه مزیتهایی که در مورد ساعات کاری منعطف ذکر کردیم، ذکر این مزیت که با داشتن یک کسبوکار اینترنتی، دیگر درآمدتان به ساعات کار محدود نیست، بسیار مهم است. در حقیقت در چنین مشاغلی، تعداد ساعاتی که کار میکنید اهمیت ندارد، بلکه بهرهوری شما مهم است. شما میتوانید کار خود را در 2 ساعت یا بیشتر تکمیل کنید و بقیه روز را به کارهای شخصی خود برسید.
4. عدم نیاز به زمان و مکانی خاص و مشخص
کسب درآمد از اینترنت، برخلاف روشهای سنتی دارای چارچوب و قانون خاصی نیست. به طور مثال، اگر شما در یک اداره مشغول به کار هستید، باید هر روز رأس ساعت تعیینشده به اداره بروید و پس از پایان کار به خانه برگردید. برخلاف مشاغل سنتی، فعالیت و درآمدزایی در اینترنت، به گونهای است که شما میتوانید در هر مکانی که مایلید، به انجام پروژههای خود بپردازید. پس اگر اهل انجام کار در شرکتها، ادارات و از این قبیل مکانها در زمانهای تعیینشده نیستید، کسب درآمد از اینترنت گزینه مناسبی برای شما است.
5. امکان داشتن درآمدی نامحدود
افراد هوشمند و دوراندیش در کنار شغل اصلی خود، به دنبال انجام کارهای مختلف به منظور کسب درآمد بیشتر هستند. عدم نیاز به مکان خاص برای فعالیت در فضای مجازی، این امکان را برایتان فراهم میکند تا در هر کجا که هستید، حتی در محل کارتان (اگر زمان خالی دارید)، بتوانید از لحظات طلایی خود برای کسب درآمد استفاده کنید. نکته مثبت دیگر این است که برخلاف روشهای سنتی، اشتغال در فضای مجازی نامحدود است و شما بسته به توانایی و سرعت عمل خود میتوانید چند پروژه کاری را قبول کرده و به طور همزمان انجام دهید و در نتیجه درآمد قابل توجهی از این راه کسب کنید.
6. هزینههای کم بازاریابی و تبلیغات
اینترنت، راههای مختلفی را برای بازاریابی کسبوکار با هزینه کم یا بدون هیچ گونه هزینهای، پیش پای تمامی صاحبان مشاغل قرار داده است. شما میتوانید به راحتی با راهاندازی یک وبلاگ، نوشتن مقالات و انتشار رپورتاژهایی که اطلاعاتی ارزشمند را در اختیار مخاطبان قرار میدهند، به تبلیغ کسبوکار، محصولات و خدمات خود بپردازید. گزینه دیگر برای تبلیغات، استفاده از Google Adwords است که به وسلیه آن میتوانید تبلیغاتی را ایجاد کنید که بین مخاطبان، محبوبیت بیشتری دارند.
7. محبوبیت در میان مخاطبان
امروزه به دلیل سبک زندگی مدرن و مشغله زیاد مردم، افراد زیادی به خرید اینترنتی، تمایل پیدا کردهاند. افراد، کمتر میتوانند برای خرید حضوری کالا یا جستجوی خدمات، وقت صرف کنند. اینترنت، بستری را فراهم کرده تا صاحبان کسبوکارهای مختلف بتوانند انواع محصولات و خدمات خود را در اختیار مخاطبان قرار دهند. به این ترتیب، کاربران اینترنتی نیز مدت زمان کمتری را صرف پیدا کردن و مقایسه محصولات و خدمات مورد نظر خود با دیگر محصولات و خدمات میکنند.
بیشتر بخوانید: فروشگاه اینترنتی چیست: راهنمای کامل چگونگی راه اندازی فروشگاه اینترنتی
ده روش برتر کسب درآمد از اینترنت
حال که دلایل محبوبیت کسب درآمد از اینترنت را میدانید، میخواهیم روشهای درآمدزایی اینترنتی را برایتان بازگو کنیم. با ما همراه باشید.
1. محتوانویسی
اکثر وبسایتهایی که در حال حاضر فعالیت میکنند، قسمتی به نام وبلاگ دارند. در این قسمت، مقالاتی مفید و مرتبط با حیطه فعالیت سایت، منتشر میشود. اکثر صاحبان کسبوکارهای اینترنتی، برای نوشتن مقالات استاندارد، زمان کافی ندارند. از این رو، مایل هستند تا مدیریت قسمت وبلاگ سایت را به دست متخصصان تولید محتوا بسپارند. اگر شما قلم خوبی دارید و با اصول نگارشی و قواعد زبان آشنا هستید، میتوانید روی این کار، حساب کنید. صاحبان وبسایتها به دنبال محتوانویسانی میگردند تا این وبلاگها را با محتوای ارزشمند پر کنند. بنابراین، فکر کپی کردن را از ذهن خود بیرون کنید.
میتوانید یک وبسایت تولید محتوا راهاندازی کنید و سفارش محتوای وبسایتهای دیگر را بگیرید. برای راهاندازی چنین وبسایتی، میتوانید از شرکتهای طراحی سایت کمک بگیرید. شما با همکاری چند نویسنده، میتوانید سایتی خدماتی داشته باشید و برای وبسایتهای گوناگون، محتوا تولید کنید و از این راه به درآمد برسید. سعی کنید با نویسندگان ماهر، همکاری داشته باشید تا رضایت مشتریان را جلب کنید. اگر مشتریان از محتواهایی که تولید میکنید، راضی باشند، شما را به همکاران و دوستان خود نیز معرفی خواهند کرد و روزبهروز درآمد بیشتری نصیبتان میشود. دستمزد محتوانویسی، معمولاً به صورت کلمهای، خطی یا مقالهای محاسبه میشود.
بیشتر بخوانید: کسب و کار اینترنتی چیست؟ چگونه یک نمونه موفق آن را راهاندازی کنیم؟
2. طراحی وبسایت
یکی از پرطرفدارترین راههای کسب درآمد از اینترنت، طراحی وبسایت است. دستمزد خوب، میتواند دلیل این محبوبیت باشد. البته طراحی وبسایت با اینکه پرطرفدار است، دانش و تخصص بالایی را میطلبد. به همین خاطر، اگر برنامهنویسی و طراحی وبسایت را بلد هستید، دانش خود را هدر ندهید و دست به کار شوید.
دستمزد طراحی وبسایت به صورت پروژهای پرداخت میشود. باتوجه به مبالغ بالایی که طی یک پروژه طراحی وبسایت جابهجا میشوند، بهتر است قرارداد بنویسید و پیش پرداخت هم بگیرید.
ممکن است بعد از اتمام پروژه، صاحب وبسایت از شما بخواهد که پشتیبانی سایت را برای مدتی محدود یا برای همیشه بر عهده بگیرید. این میتواند یک راه خوب و مطمئن برای کسب درآمد از اینترنت باشد.
نکتهای که در این حرفه، اهمیت بسیاری دارد، داشتن یک سایت استاندارد و کاربرپسند است. اگر میخواهید که افراد به شما اعتماد کنند و پروژه طراحی سایت کسبوکار خود را به شما بسپارند، باید در وهله اول خودتان، سایت مناسب و زیبایی داشته باشید. به بیانی دیگر نباید آن کوزهگری باشید که از کوزه شکسته آب میخورد!
بیشتر بخوانید: بازاریابی اینترنتی چیست و چه نقشی در رونق کسبوکار شما دارد؟
3. طراحی گرافیک
طراحان گرافیک نیز از آن دسته از افرادی هستند که میتوانند به راحتی به فکر کسب درآمد از اینترنت باشند. بسیاری از شرکتها برای تبلیغات، طراحی و صفحهآرایی، طراحی جلد و بروشورها و صدها مورد دیگر، نیاز به هنر طراحان گرافیک دارند.
شما به عنوان یک طراح گرافیک میتوانید پروژهها را قبول کرده و به همراه تیمی از دوستانتان که مانند شما در این زمینه فعالیت میکنند، کسبوکاری پردرآمد راهاندازی کنید. بهتر است برای این کار به کمک شرکتهای طراحی وبسایت، یک سایت تخصصی طراحی گرافیک ایجاد کنید تا مشتریان، شما را در آنجا پیدا کنند. همچنین نمونهکارهای خود و همکارانتان را در آن قرار دهید، به راحتی با مشتریان ارتباط برقرار کنید و به سوالاتشان پاسخ دهید.
دستمزد یک طراح گرافیک، بسته به ماهیت کار، میتواند به صورت پروژهای یا به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت شود. به یاد داشته باشید برای پروژههای تکی و بزرگ، قرارداد بنویسید و پیش پرداخت دریافت کنید.
4. برنامهنویسی کامپیوتر
برنامهنویسی کامپیوتر، از پردرآمدترین روشهای کسب درآمد از اینترنت است. سایتهای دورکاری و فریلنسینگ زیادی وجود دارند که با مراجعه به آنها میتوانید پروژههای برنامهنویسی را انجام دهید و پول خوبی به جیب بزنید.
اما این کاری نیست که شما به دنبال آن باشید و بهتر است اهدافی بزرگتر در سر بپرورانید. داشتن یک سایت تخصصی در این زمینه، اعتبار شما را به عنوان یک برنامهنویس، افزایش میدهد. مانند هر حوزه دیگر، برنامهنویسی کامپیوتر نیز تخصص و دانش مخصوص به خود را میطلبد. پس اگر دانش و تخصص کافی در این زمینه دارید، استعدادتان را هدر ندهید و همین حالا شروع به کار کنید. دستمزد یک برنامهنویس کامپیوتر، بسته به روش کارش، به صورت پروژهای یا حقوق ثابت ماهیانه پرداخت میشود.
بیشتر بخوانید: انتخاب رنگ مناسب برای وبسایت
5. مدیریت شبکههای اجتماعی
یکی دیگر از راههای کسب درآمد از اینترنت، مدیریت شبکههای اجتماعی است. برای این کار باید حتماً در رسانههای اجتماعی حضور فعال داشته باشید. بسیاری از کسبوکارها نیاز به شبکههای اجتماعی دارند، اما زمان رسیدگی به این شبکهها را ندارند. اگر شما رابطه خوبی با شبکههای اجتماعی دارید و میخواهید از این راه پول دربیاورید، میتوانید صفحه یکی از این شرکتها را در شبکههای اجتماعی مدیریت کنید و پول بگیرید. همچنین با داشتن یک تیم قوی در این زمینه، قادر خواهید بود که مدیریت چند صفحه اجتماعی را به صورت همزمان در دست بگیرید و در حیطه محتوانویسی برای شبکههای اجتماعی نیز فعالیت کنید. دستمزد مدیران شبکههای اجتماعی معمولاً به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت میشود.
6. SEO یا بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجو
یکی دیگر از زمینههای کسب درآمد از اینترنت، بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجو یا همان سئو است. اگر از اصول و قواعد سئو آگاهی دارید و میتوانید محتواهای نوشتهشده در وبسایتها را بهینه کنید یا خودتان محتوای بهینه بنویسید، بدانید برای شما سرودست میشکنند. از این توانایی خود استفاده کنید و پول دربیاورید. وبسایتهای زیادی در این زمینه، مشغول به کار هستند. پس برای موفقیت در این زمینه و رقابت کارآمد، شما نیز به یک سایت حرفهای و تیم کاربلد نیاز دارید. دستمزد یک سئوکار میتواند ماهیانه یا به صورت پروژهای پرداخت شود.
7. نوشتن نقد فنی در مورد محصولات و خدمات سایتهای دیگر
کسبوکارهای زیادی وجود دارند که میخواهند سایتهای پرطرفدار در مورد خدمات و محصولاتشان، نقد بنویسند و در وبسایت خود قرار دهند. اگر وبسایت شما پرمخاطب باشد، میتوانید در مورد محصولات و خدمات کسبوکارهای داوطلب، نقد واقعبینانه و منصفانه بنویسید و از صاحبان آنها، علاوه بر خدمات رایگان، دستمزد نیز بگیرید.
بیشتر بخوانید: بهترین روشهای دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) کدامند؟
8. ترجمه و فروش
یکی از شناختهشدهترین راههای کسب درآمد از اینترنت، ترجمه است. اگر به جز زبان فارسی، به زبان دیگری تسلط دارید، میتوانید به عنوان یک مترجم با سازمانهای مختلف همکاری کنید.
داشتن یک وبسایت تخصصی ترجمه، میتواند فرصت بسیار خوبی را برای شما به وجود آورد تا ضمن کسب درآمد، نیرویهای بیشتری را نیز استخدام کنید و به یک کارآفرین تبدیل شوید.
دستمزد مترجمان به صورت کلمهای، خطی یا پروژهای محاسبه میشود. همچنین دستمزد ترجمه در هر زمینه و تخصص متفاوت است. به علاوه، هرچه متن تخصصیتر باشد، دستمزد مترجم بیشتر خواهد بود.
درست مانند نوشتن کتاب الکترونیکی، میتوانید با ترجمه کتاب و فروش نسخه الکترونیکی، پول در بیاورید. تنها کافی است کتابهایی پرمخاطب به زبانهای دیگر پیدا کرده و آنها را به فارسی ترجمه کنید. بعد از ایجاد نسخه الکترونیکی کتاب، آن را تبلیغ کنید و در سایت خودتان بفروشید.
9. خریدوفروش ارز دیجیتال
بیتکوین، معروفترین و اولین ارز دیجیتال است. هر بیتکوین در سال 2013، تنها 200 دلار قیمت داشت و حالا در سال 2019 به 17 هزار دلار رسیده است. پیشبینی میشود که این قیمت در سال 2022، به 1 میلیون دلار خواهد رسید.
همه اینها را گفتیم تا به این نتیجه برسیم که ارز دیجیتال بخرید و بعد با قیمت بالاتر بفروشید. کاملاً واضح است که کسانی که در سال 2013 ارز دیجیتال خریداری کردهاند، امسال چه سود بزرگی را به جیب زدهاند.
از دیگر ارزهای دیجیتال ارزانتر که ارزش و پیشرفت خوبی دارند، میتوان به اتریوم، دش، ریپل و ترون اشاره کرد که بدون شک در سالهای آینده، بازار را در دست خواهند گرفت. ارزش ارز دیجیتال، بسیار ناپایدار است و به سرعت پیشرفت میکند. پس اگر قصد خریدوفروش ارز دیجیتال را دارید، بهتر است قبل از این که دیر شده و ارزش هر ارز دیجیتال دستنیافتنی شود، وارد عمل شوید.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت با CMS های اختصاصی یا وردپرس ؟
10. طراحی وبسایت فروشگاهی
شاید ایجاد یک وبسایت فروشگاهی، ایدهای دشوار و دستنیافتنی به نظر برسد، اما در واقع این کار بسیار ساده است. شما میتوانید با ابزارهایی مانند ووکامرس، یک وبسایت ساده بسازید و در یک زمینه خاص شروع به فروش محصولاتتان کنید. اما اگر سایت حرفهایتری میخواهید، طراحان وبسایت میتوانند شما را در این زمینه همراهی کنند. میتوانید از فروشگاهسازهای اختصاصی بهره ببرید.
نیازی نیست که محصولات را بخرید و انبار کنید. شما میتوانید در ابتدای کار، سفارشات را بگیرید و آنها را به قیمت پایین بخرید و به قیمت بالاتری برای مشتریها ارسال کنید.
رفتهرفته و با به کارگیری استراتژیهای درست و استفاده از مشاوره متخصصان، وبسایت شما رشد میکند و کسبوکارتان رونق خواهد گرفت. وقتی به اندازه کافی رشد کرده و سرمایه جمع کردید، میتوانید به فکر داشتن یک انبار باشید.
بیشتر بخوانید: چگونه یک وبسایت طراحی کنید
چند اشتباه بزرگ در کسبوکار اینترنتی
1. کسب درآمد از اینترنت، راه مطمئنی نیست
در حالی که عدهای درآمدزایی به روش سنتی را مطمئنترین راه میدانند، افراد زیادی نیز بر این باورند که با پیشرفت تکنولوژی و بهبود امکانات، دیگر نیازی به سپری کردن ساعتها کار در کارخانه و ادارات و عرق ریختن نیست. گروه اول معتقدند که کار کردن به صورت اینترنتی و از طریق یک سیستم کامپیوتر، بدون این که با صاحب کار یا مشتریان خود به صورت حضوری در ارتباط باشید، کار چندان عاقلانهای نیست. باید خاطر نشان کرد که اگر سایتها و روشهای معتبر کسب درآمد از اینترنت را انتخاب کنید، هرگز شکست نخواهید خورد و در این راه میتوانید به پیشرفت و موفقیتهای زیادی نیز دست پیدا کنید.
2. به دست آوردن پول بدون نیاز به مهارت
اگر شما تخصص کافی، خلاقیت و پشتکار نداشته باشید، همچنین مسیر درستی را انتخاب نکنید، هرگز در کسبوکار اینترنتی، موفق نخواهید شد. شاید از دور، کسب درآمد از اینترنت بسیار ساده به نظر برسد، اما باید بدانید که این مسئله در عمل کاملاً متفاوت است. افرادی که دارای کسبوکار اینترنتی هستند، باید برای رسیدن به موفقیت مداوم، به طور مرتب، دانش خود را در زمینه اینترنت و تخصصشان بهبود بخشند. درست است در خانه با استفاده از اینترنت و بدون انجام کارهای سنگین بدنی میتوانید پول دربیاورید، اما این بیانگر راحتی کار نیست. در واقع درآمدزایی از اینترنت، کار افراد باهوش و دوراندیش است.
3. من شاغل هستم، پس نمیتوانم درآمد اینترنتی هم داشته باشم
عده زیادی به اشتباه فکر میکنند که امکان داشتن یک کسبوکار اینترنتی را در کنار شغل خود ندارند. در حقیقت، شما با هر شرایط و امکاناتی میتوانید به فعالیت در فضای مجازی بپردازید و از این راه به درآمد برسید. برای این کار، کافی است برای هر لحظه از زمانتان برنامهریزی کنید تا شاهد پیشرفت در شغل اینترنتی خود باشید.
4. فعالیت در اینترنت، راهی سریع و کوتاه برای پولدار شدن
مشخصهای که درآمدزایی از طریق اینترنت را در نظر افراد جذاب و شگفتانگیز میکند، این است که بسیار راحت و با بازدهی سریع به نظر میرسد، در حالی که چنین نیست. لازمه موفقیت در این راه صبر، پشتکار و به کارگیری هرچه بیشتر تواناییها و دانش است. گاهی ممکن است تمام تلاشتان را بکنید، اما موفق نشوید، گاهی ممکن است سالها زمان ببرد تا کسبوکارتان مطرح شود و به سوددهی برسد. بنابراین باید در این راه، مصمم و مقاوم باشید تا به هدف خود برسید.
5. کسبوکار اینترنتی مخصوص سرمایهداران و کسبوکارهای بزرگ است
در صورتی که مسیر درستی را انتخاب کنید، فعالیت در اینترنت برای شما همراه با سودآوری خواهد بود. فرقی ندارد شما یک سرمایهدار بزرگ در بورس باشید یا صاحب یک فروشگاه اینترنتی کوچک، این عملکرد شما است که آینده شغلیتان را مشخص میکند. همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم، یکی از دلایل مهم محبوبیت کسبوکار اینترنتی، این است که به سرمایه هنگفتی نیاز ندارد. بنابراین، حتی در صورتی که در ابتدای راه باشید نیز میتوانید از همین حالا راه درست را انتخاب و به سوی هدف و موفقیت حرکت کنید. مهم نیست که عملکرد شما تاکنون چگونه بوده، مهم این است که از این به بعد سنجیدهتر عمل کنید و اشتباهات گذشته را تکرار نکنید. به خاطر داشته باشید که قبل از شروع هر کاری باید تحقیق کنید تا بتوانید همانند سرمایهداران بزرگ، فردی موفق در حوزه کاریتان باشید.
بیشتر بخوانید: افزایش فروش آنلاین با چند ترفند ساده
نکاتی برای موفقیت در کسب درآمد اینترنتی
1. آن را جدی بگیرید
همانطور که قبلا ذکر کردیم، کسبوکار اینترنتی این امکان را برایتان فراهم میکند تا در هر مکانی که هستید بتوانید پروژههای کاریتان را انجام دهید، اما این بدین معنا نیست که مشاغل اینترنتی، واقعی نیستند. شما باید همانطور که برای رفتن به اداره جدی هستید و طبق برنامه تعیینشده کار میکنید، برای کسبوکار اینترنتی خود نیز برنامهریزی داشته باشید. رقابت در این فضا فوقالعاده تنگاتنگ است. پس برای حفظ شغل خود و موفقیت در آن، کمی جدیتر عمل کنید.
2. حرفهای باشید
همانطور که میدانید کسب درآمد از اینترنت تا حد زیادی نیازمند مهارت و تخصص کافی است. بنابراین، اگر میخواهید درآمد خوبی از اینترنت کسب کنید، باید در حیطه مورد نظر خود، تخصص کافی داشته باشید و دانش خود را بهروز کنید. هرچه در کارتان حرفهایتر باشید و مسلطتر عمل کنید، بیشک به درآمد بیشتری نیز خواهید رسید.
3. با فضای مجازی و ترفندهای کسب درآمد از آن آشنا باشید
برخلاف تصور بسیاری از افراد، رقابت شدیدی در فضای بیکران اینترنت وجود دارد. تنها راه موفقیت و پیشرفت در اینترنت، آشنایی با ترفندهای درآمدزایی بیشتر و بیشتر مانند تبلیغات کلیکی، ساخت ربات، ایجاد استارت آپ، راهاندازی فروشگاه اینترنتی، طراحی وب و بسیاری از موارد دیگر برای رسیدن به سود بیشتر است. روشهای متعددی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که با کمی تحقیق و جستجو، میتوانید آنها را پیدا کنید و مورد بررسی و مقایسه قرار دهید.
4. کمی خلاقیت به خرج دهید
قطعاً طی کردن مسیر مستقیم و یکسان، خستهکننده خواهد بود. برای این که کسبوکار شما دچار یکنواختی نشود و افراد زیادی از آن استقبال کنند، باید کمی خلاقانه و منحصربهفرد عمل کنید. راهکارهای زیادی وجود دارند که به شما کمک میکنند، به طور مثال، مسابقه برگزار کنید، جایزههای متنوعی را برای افراد برنده در نظر بگیرید، در مورد موضوعات چالشی بحث نمایید، نظرسنجی کنید و به طور کلی سبک مخصوص به خود را داشته باشید و در نهایت نوآوری و خلاقیت بیشتری در کسبوکار اینترنتی خود به خرج دهید.
5. صبر داشته باشید و توقعاتتان را کم کنید
عده زیادی بر این باورند که کسب درآمد از اینترنت، بسیار آسان و پردرآمد است و به این ترتیب انتظار دارند که به سرعت پلههای موفقیت را طی کرده و به اوج موفقیت برسند. فراموش نکنید که در صورتی تلاشهای شما نتیجهبخش خواهند بود که صبور بوده و انتظار نداشته باشید در طی چند روز یا چند هفته درآمد چشمگیری را کسب کنید. هرگز نباید ناامید شوید و دست از تلاش بردارید. برای رسیدن به موفقیت با پشتکار به راه خود ادامه دهید تا به هدف خود یعنی کسب درآمد پایدار از طریق اینترنت برسید.
بیشتر بخوانید: اینفلوئنسر کیست و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
نتیجهگیری
حال که این مطلب را تا انتها خواندید، متوجه شدید که کسب درآمد از اینترنت خیلی هم دور از واقعیت و رویاپردازانه نیست. خیلی راحت و با داشتن کمی خلاقیت و امکانات، میتوان کار را به خانه آورد و پول خوبی هم کسب کرد.
با این حال، داشتن درآمد اینترنتی و کار در خانه میتواند معایب خود را نیز داشته باشد. به عنوان مثال، ممکن است کار با زندگی شخصی شما تداخل پیدا کند و در مدیریت و تفکیک این دو از هم دچار مشکل شوید. برای همین، بهتر است ابتدا مهارتهای مدیریت زمان و مدیریت پروژه خود را بالا ببرید و بعد شروع به کسب درآمد از اینترنت کنید.
دنیا به سمت مجازی شدن پیش میرود، هیچ بعید نیست که درصد بیشتری از مشاغل نیز در آیندهای نه چندان دور، مجازی و اینترنتی شوند. پس بهتر است هرچه زودتر دست به کار شوید تا از قافله عقب نمانید.
مشاهده نسخه PDF مقاله: کسب درآمد از اینترنت و 10 ترفند جدید و کاربردی!