ساخت صفحه فرود
صفحه فرود یاLanding Page ، یک صفحه ساده اما پرکاربرد و مجزا از وبسایت میباشد که با هدف جذب کاربر طراحی و ایجاد شده است. به بیان دیگر، به صفحهی که بازدیدکننده به واسطه موتورهای جستجو وارد سایت شده، صفحه فرود گفته میشود. صفحه فرود، اولین صفحهای است که کاربر وارد سایت شما میشود. در طراحی آن باید هوشمندانه و حرفهای عمل کنید تا بازخورد مناسب آن را داشته باشید. با ما همراه باشید تا توضیحات کامل را بدانید ...
صفحه فرود یاLanding Page چیست؟
قبل از اینکه توضیحات را شروع کنیم، میخواهیم مثالی بزنیم تا به صورت تصویری درک کاملی از مطلب داشته باشید.
تصور کنید فردی میخواهد برای اولین بار به منزل شما بیاید، شما منزل خود را چگونه به او معرفی میکنید؟
یک منزل تمیز که همه وسایل سرجای خودشان مرتب و منظم هستند یا یک خانه شلوغ و بهم ریخته که هر وسیله، ساز خودش را میزند و ناهماهنگ هستند؟
قطعا انتخاب شما مورد اول است.
سایت شما همان خانه شما است و بازدیدکننده همان مهمان شما. این شما هستید که از منزل خود، خاطره خوب و شیرین به یادگار میگذارید یا خاطره بد و تلخ ...
اینجا حتما سوالی که ذهنتان را درگیر میکند، این است که چطور میتوانیم در ذهن کاربر خود، خاطره خوشی به یادگار بگذاریم و تاثیرگذار باشیم؟
چه کاری انجام دهیم که مخاطب، پس از ورود به سایت، صفحه را نبندد و برای پیدا کردن سوال خود به جستجو در سایت رقبا ادامه ندهد؟
در ادامه، سعی خود را بر آن داشتیم تا به سوالات شما پاسخ دهیم. پس با ما همراه باشید ...
تفاوت صفحه فرود با دیگر صفحات سایت چیست؟
اگر سوالتان این است که این صفحه چه تفاوتی با صفحات دیگر سایت دارد، میتوانیم سوال شما را اینطور پاسخ دهیم:
نکتهای که باید در نظر داشته باشید، این است که هر صفحهای که مخاطب توسط آن، وارد سایت شما میشود، صفحه فرود نیست.
هر صفحه فرود برای هدفی خاص و مشخصی طراحی و پیادهسازی میشود که دارای یک فرم جهت جمعآوری اطلاعات مخاطب میباشد. اینطور میتوان گفت که همه صفحات فرود میتوانند نوعی از صفحات دیگر سایت باشند، اما هر صفحه از سایت لزوما نمیتواند Landing Page باشد.
در اینجا با ذکر چند مثال، قصد داریم تفاوت این دو مورد را برای شما مشخص کنیم:
شما در این صفحه که صفحه اصلی وبسایت است، با تعداد زیادی از لینکها، تصاویر، متون مختلف و ... مواجه هستید و خبری از گرفتن اطلاعات شما در آن نیست. پس حتما شما هم موافق هستید که این یک صفحه فرود نیست. این صفحه کاربرد دیگری دارد، مثل معرفی خدمات، محصولات، ویدئوی مشتریان، پیشنهاد ویژه و ... این صفحه به منظور هدفی خاص که ویژگی یک صفحه فرود میباشد، طراحی نشده است.
حال میخواهیم صفحه فرود یا Landing Page که قطعا برای هدفی خاص طراحی شده است را با هم بررسی کنیم:
در این تصویر همانطور که میبینید، معرفی یک محصول یا خدمت خاص است و تنها یک هدف را دنبال میکند و آن هم فروش محصول است.
در این صفحه، اطلاعات شما را درخواست میکند. صفحات فرود حتما یکCall To Action دارند که در اینجا «اضافه کردن به سبد خرید» است.
متفق القول میگوییم که این یک صفحه فرود است که تمامی معیارهای خود را نیز دارد.
صفحات فرود با چه اهدافی طراحی و پیادهسازی میشوند:
تمامی کسبوکارها و وبسایتها از صفحات فرود برای رسیدن به مقاصد خود استفاده میکنند:
1 – گرفتن اطلاعات بازدیدکنندگان
هر صفحه فرود، فرمی دارد که بازدیدکننده با میل خود آن را تکمیل و ارسال میکند. در این فرم میتوانید آدرس ایمیل و شماره موبایل کاربران خود را داشته باشید و قطعا در ایمیل مارکتینگ و اس ام اس مارکتینگ از آنها استفاده کنید. از همه مهمتر، شما اطلاعاتی دارید که مشتریان، خودشان آنها را در اختیار شما قرار دادهاند و از لیست خود اطمینان دارند، پس با ارائه محصولات و خدمات خوب، میتوانند از مشتریان شما باشند.
در این مرحله در واقع جذب مخاطب خود را انجام داده اید.
2- معرفی و فروش مستقیم یا غیرمستقیم محصول
شما در این صفحه میتوانید محصول خود را به صورت مستقیم به فروش برسانید، به این صورت که محصول یا خدمت خود را در این صفحه معرفی کنید و در صورت ایجاد علاقه در کاربر، محصول را از شما خریداری و پرداخت آن را انجام میدهد.
همچنین میتوانید به صورت غیرمستقیم محصول خود را به فروش برسانید، به این صورت که یک مقاله در صفحه فرود خود قرار میدهید و در انتهای مقاله، مقاله یا محصول خود را معرفی میکنید. این روش بسیار هوشمندانهتر از مورد قبلی میباشد.
با این صفحه میتوان به صورت کامل متوجه شد که قصد آن کسبوکار، صرفا فروش این محصول بوده و تنها چند دکمه و لینک در این صفحه قرار داده شده است.
5 ویژگی یک صفحه فرود خوب:
عوامل زیادی وجود دارند که Landing Page شما را به یک صفحه فرود خوب و موفق تبدیل میکنند:
- کلمه کلیدی شما با متن، تصاویر و ساختار محتوایی شما باید هماهنگ باشد. بررسی تمام این موارد از طرف بازدیدکننده تنها در چند ثانیه اتفاق میفتد. بنابراین هدف خود را در طراحی صحفه فرود مورد نظر نشان دهید.
- کاربران در سایت زمان زیادی برای خواندن مطالب نمیگذارند، پس وظیفه شما این است که حق مطلب را ادا کنید و با استفاده از تیترهای مناسب، نظر کاربر را جلب نمایید تا او مشتاق به خواندن باقی مطالب شود.
- تمامی اطلاعاتی که میخواهید از کاربر خود داشته باشید را در این صفحه باید بگذارید تا برای گرفتن بیشتر اطلاعات مجبور نباشید بازدیدکننده را به صفحه دیگری منتقل کنید.
- صفحه فرود شما حتما یک Call To Action داشته باشد.
- در صفحه خود از ویدئو استفاده کنید.
یک جلسه مشاوره ی رایگان مهمان ما باشید.
در این جلسه تمام نیازهای شما را بررسی میکنیم.
کنار شما هستیم تا بهترین تصمیم ها را با هم بگیریم.