این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی - آرمانیک کاملا محفوظ می باشد

الگوریتم های گوگل: راهی برای اول بودن سایت شما در پیشنهادات گوگل!

حتماً اسم الگوریتم‌ های گوگل را شنیده‌اید! آیا تا به حال این سؤال برایتان پیش آمده که الگوریتم‌ های گوگل، چه الگوریتم هایی هستند و چگونه کار می‌کنند؟ باید بدانید که برای اول بودن سایت شما در پیشنهادات گوگل، این الگوریتم ها بسیار حائز اهمیت هستند و شما باید آنها را بشناسید. با ما همراه باشید تا به شما بگوئیم الگوریتم گوگل چیست و همه آنچه لازم دارید را در اختیارتان قرار دهیم. 

1398/08/26
0
1,565
الگوریتم های گوگل: راهی برای اول بودن سایت شما در پیشنهادات گوگل!

آیا می‌دانید الگوریتم یعنی چه؟

پیش از اینکه بخواهیم در مورد الگوریتم گوگل صحبت کنیم، ابتدا باید بدانید که الگوریتم یعنی چه؟ الگوریتم به فرمول‌ها و دستورالعمل‌هایی گفته می‌شود که با زبانی ساده، قابل فهم و دقیق اجرا شده و هدف خاصی داشته باشند و همچنین آغاز و پایان آنها نیز معین باشد.

 

الگوریتم گوگل چیست؟

حال که متوجه شدیم الگوریتم چیست، نوبت به الگوریتم گوگل می‌رسد. زمانی که برای دستیابی به اطلاعات مفیدتر، جستجو را ادامه می‌دهید، الگوریتم‌ های گوگل خود را برای ارزیابی جستجوهای جدید اصلاح می‌کنند و نتایج را با جزئیات دقیق‌تری ارائه می‌دهند. در واقع می‌توان گفت الگوریتم گوگل جهت سئو و بهینه‌سازی سایت استفاده می‌شود. الگوریتم گوگل همان چیزی است که موتورهای جستجوی گوگل، وب‌سایت‌ها را براساس آن تجزیه و تحلیل می‌کنند.

الگوریتم‌ های گوگل به سرعت و در هر سال در حال تغییر یا به‌روزرسانی‌های کلی هستند. هیچ متخصص سئو یا بازاریاب محتوایی نمی‌تواند دقیقاً پیش‌بینی کند که آپدیت بعدی الگوریتم‌ های گوگل به چه شکل خواهد بود. با این وجود، می‌توانید اینگونه تصور کنید که موتورهای جستجو برای سرویس‌دهی به مردم جهان ساخته شده‌اند و جامعه و نیازهای مردم نیز در حال تغییر هستند. به همین سادگی! همانطور که رفتار ما تغییر می‌کند، فناوری نیز طبق خواسته و نیاز ما تکامل پیدا کرده و بنابراین موتورهای جستجو نیز باید تغییر کنند. سرعت پیشرفت تکنولوژی به قدری زیاد است که شاید الگوهای بازاریابی در یک شب تغییر کنند. ابزارهای جدید و ادغام فناوری‌ها به صورت لحظه‌ای، تغییر و پیشرفت می‌‌کنند. به همین دلیل، گوگل به صورت منظم روش مدیریت رتبه‌ها، لینک‌ها و به خصوص محتوای موجود در این تغییرات را مورد بازبینی قرار می‌دهد.

هسته‌ اصلی الگوریتم‌ های گوگل، رسیدن به یک هدف ساده است که ایجاد بهترین تجربه‌ ممکن برای کاربران این سایت می‌باشد. با فرض اینکه گوگل بیش از 2 تریلیون جستجو را در هر سال مدیریت می‌‌کند (یعنی حدود 40000 عدد در هر ثانیه)، کوچکترین تغییر در الگوریتم‌ های گوگل تأثیر زیادی روی هر سایت خواهد داشت.

زمانی که عوامل جدید رتبه‌بندی توسط گوگل اعلام می‌شوند، تمام بازاریاب‌های محتوا، اقدامات زیادی را طبق آنها انجام می‌دهند. البته، عواملی هستند که ما روی آنها کنترل مؤثری نداریم، مانند قدمت سایت و اسامی دامین‌ها، اما خوشبختانه بسیاری از این عوامل تحت کنترل ما قرار دارند. این عوامل اکثراً به محتوای منحصربه‌فرد، بهینه‌سازی صفحه و انتخاب لینک‌ها مربوط می‌شوند.

ساده است، سایت‌هایی که از سمت گوگل مناسب تشخیص داده شوند، شانس بیشتری برای کسب رتبه‌ بالاتر خواهند داشت. خوشبختانه، گوگل به اندازه‌ کافی در مورد چگونگی کسب رتبه‌ بالاتر توسط سایت‌ها، شفاف‌سازی کرده است و شرایط را به طور کامل بیان می‌کند. در آن روی سکه، بخش‌های مخفی در مورد به‌روزرسانی الگوریتم‌ های گوگل وجود دارد که ممکن است به برخی سایت‌ها ضرر وارد کند. دقیقاً به همین دلیل است که این راهنمای جامع را برای شما آماده کرده‌ایم.

تا به امروز شاهد 5 به‌روزرسانی اصلی در الگوریتم‌ های گوگل بوده‌ایم که عبارتند از پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار، کبوتر و فِرِد. مهندسین گوگل در بین این به‌روزرسانی‌های اصلی نیز تغییراتی در هر الگوریتم‌ گوگل اعمال کرده‌اند که خیلی عمومی نشده، اما در نتایج جستجو، تأثیراتی روی رتبه‌بندی‌های وب‌سایت‌ها داشته‌اند.

آیا نگران این هستید که اشتباهی را جلوی چشمان گوگل انجام دهید؟ آیا می‌خواهید راه موفق شدن را بدانید؟ مطلب درستی را انتخاب کرده‌اید. در این مقاله برخی از روش‌هایی که الگوریتم‌ های گوگل برای برگرداندن اطلاعات مفید از وب استفاده می‌کنند را به شما معرفی می‌کنیم. در ادامه این مطلب هر کدام از این تغییرات روی الگوریتم گوگل را به دقت توضیح می‌دهیم.

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: استارت‌ آپ‌ چیست: راز و رمزهای داشتن یک استارت آپ موفق

 

‌الگوریتم‌ های گوگل چگونه یک جستجو را پردازش می‌کنند؟

 

تحلیل کلمات مورد نظر کاربران

فهم معنای جستجوی کاربران برای ارائه پاسخ‌ها بسیار ضروری است. بنابراین یافتن صفحاتی با اطلاعات مرتبط، اولین مرحله‌ تحلیل معنای کلمات در عبارت جستجوشده می‌باشد. گوگل مدل‌های زبانی ایجاد کرده است تا بتواند رشته کلماتی که در فیلد جستجو وارد می‌شوند را رمزگشایی کند. این کار شامل مراحلی است که به عنوان مثال دربردارنده تشخیص و تصحیح غلط‌های املائی ساده بوده و در آن تلاش می‌‌شود تا نوع جستجویی که با زبان مادرزادی هر کاربر انجام شده است، مشخص گردد. به عنوان مثال، سیستم مترادف‌یاب گوگل کمک می‌کند تا جستجو در مورد آنچه که منظور کاربر است انجام گیرد، حتی اگر یک کلمه، تعاریف مختلفی داشته باشد. توسعه‌ این سیستم 5 سال طول کشیده و نتایج جستجو را تا 30 درصد در زبان‌های مختلف بهبود بخشیده است.

گوگل همچنین سعی می‌کند تا بفهمد شما به دنبال چه نوع اطلاعاتی هستید. آیا یک جستجوی خاص یا یک جستجوی کلی در نظر دارید؟ آیا در این جستجو، کلمات خاصی مانند مرور، تصاویر یا ساعت‌های باز بودن که نشان‌دهنده‌ نیاز به اطلاعات خاصی است، وجود دارد؟ آیا کلیدواژه‌هایی جستجو شده‌اند که نشان‌دهنده‌ محتوای تولیدشده در آن روز باشند؟ آیا به دنبال کسب‌وکاری در نزدیکی خود هستید یا اطلاعات محلی را می‌خواهید؟ همه این موارد برای گوگل اهمیت بالایی دارند و سعی می‌کند آنها را از یکدیگر تفکیک کند.

 

تطبیق با جستجوی کاربر

در ادامه، گوگل به دنبال صفحات وبی خواهد بود که منطبق بر اطلاعات جستجوی شما باشند. در زمان جستجوی شما و در پایه‌ای‌ترین سطح، الگوریتم‌ های گوگل به دنبال عبارات جستجوی شما در صفحات ایندکس‌شده هستند تا صفحات مناسب را بیابند. آنها اغلب چگونگی نمایش و مکان کلیدواژه‌ها در یک صفحه، وجود در عناوین، سرتیترها یا خود متن را تحلیل می‌کنند. 
علاوه بر تطبیق کلیدواژه‌ها، الگوریتم‌ های گوگل برای اندازه‌گیری میزان خوب بودن نتایج بالقوه، جستجو را مورد بررسی قرار می‌دهند. به عنوان مثال، زمانی که کلمه‌ "سگ‌ها" را جستجو می‌کنید، احتمالاً به دنبال یک صفحه با هزار بار تکرار کلمه "سگ" نیستید. گوگل سعی می‌کند صفحه‌ای را مشخص کند که پاسخ جستجوی شما در آن باشد. بنابراین الگوریتم‌ های گوگل مشخص می‌کنند که آیا صفحات شامل محتوای مرتبط هستند یا خیر. به عنوان مثال، تصاویری از سگ‌ها، ویدئوها یا حتی لیستی از گونه‌های انواع سگ ارائه می‌شود. در نهایت، گوگل برای اولویت‌بندی صفحات طبق زبان مورد نظر شما، بررسی می‌کند که آیا صفحه‌ یافت‌شده با همان زبان پرسش شما نوشته شده است یا خیر.

 

رتبه‌بندی صفحات مفید

برای یک جستجوی معمولی،‌ هزاران و حتی میلیون‌ها صفحه‌ وب با اطلاعات مفید بالقوه وجود دارد. بنابراین برای کمک به رتبه‌بندی بهترین صفحات، باید الگوریتم‌هایی برای ارزیابی میزان مفید بودن این صفحات وب نوشته شوند. الگوریتم ‌های گوگل، هزاران فاکتور مختلف را تحلیل کرده تا بهترین اطلاعاتی که وب می‌تواند پیشنهاد دهد را طبق ویژگی‌هایی مشخص کنند که عبارتند از: به روز بودن محتوا، تعداد مشاهده‌ عبارات جستجوی شما در صفحه و اینکه رضایت کاربران از صفحه زیاد بوده یا خیر. به منظور ارزیابی قابلیت اعتماد و دسترسی به موضوع، الگوریتم‌ های گوگل به دنبال سایت‌هایی هستند که در پاسخ به جستجوهای مشابه کاربران، زیاد پیشنهاد می‌شوند. اگر وب‌سایت‌های برجسته‌ دیگری در موضوع مرتبط با صفحه‌ وب وجود داشته باشند، نشانه‌ خوبی در مورد کیفیت بالای اطلاعات است.

سایت‌های اسپم زیادی در وب وجود دارند که سعی می‌کنند از طریق تکنیک‌هایی مانند تکرار چند باره‌ کلیدواژه‌ها یا خرید بک لینک، رتبه‌ خود را بالا ببرند. رضایت کاربران از این سایت‌ها بسیار کم است و شاید به کاربران گوگل آسیب زده یا آنها را گمراه کنند. بنابراین برای تشخیص اسپم و حذف سایت‌هایی که قوانین را نادیده می‌گیرند، الگوریتم‌هایی طراحی شده که این سایت‌ها را از نتایج حذف می‌‌کنند. بنابراین الگوریتم‌ هایی برای تعیین اسپم و حذف سایت‌هایی که قوانین گوگل را نقض می‌کنند، طراحی شده‌اند.

 

در نظر گرفتن زمینه جستجو

اطلاعاتی مانند مکان، تاریخچه‌ جستجوهای قبلی و تنظیمات جستجو به گوگل کمک خواهند کرد تا نتایج خود را طوری اصلاح کند که نسبت به نیاز شما مفیدتر و مرتبط‌‌‌تر باشند. گوگل از کشور و مکان شما برای تحویل محتوای مرتبط با ناحیه‌تان استفاده می‌کند. به عنوان مثال، اگر در شیکاگو باشید و کلمه فوتبال را جستجو کنید، گوگل نتایجی را به شما نشان خواهد داد که مربوط به فوتبال آمریکایی است و تیم شیکاگو بیرز جزء اولین نتایج خواهد بود. در حالی که اگر کلمه فوتبال را در لندن جستجو کنید، گوگل نتایج مربوط به فوتبال معمولی را رتبه‌بندی کرده و رتبه‌ تیم‌ها در لیگ برتر انگلستان را نشان خواهد داد. تنظیمات جستجو نیز شاخص مهمی است که نتایج را طوری تغییر می‌دهد که مفید باشند. به عنوان مثال، اگر یک زبان خاصی را تنظیم کرده یا حالت جستجوی ایمن را فعال کنید (ابزاری که به فیلتر نتایج خاص کمک می‌‌کند)، نتایج طبق این موارد تنظیم می‌شوند.

در برخی موارد، با استفاده از اطلاعاتی در مورد جستجوهای قبلی شما،‌ نتایج به شما نشان داده می‌شوند. به عنوان مثال، اگر کلمه بارسلونا را جستجو کرده و اخیراً در مورد مسابقه بارسلونا و آرسنال، جستجویی کرده باشید، می‌توان نتیجه گرفت که شما به دنبال اطلاعاتی در مورد باشگاه‌های فوتبال هستید و نه شهرها. شما می‌توانید کنترل کنید که چه فعالیت جستجویی برای بهبود نتایج شما به کار برود، از جمله تنظیم داده‌های ذخیره‌شده در اکانت گوگل شما که از طریق آدرس myaccount.google.com در دسترس است.

 

ارائه بهترین نتایج

قبل از ارائه‌ نتایج به شما، چگونگی تطبیق تمام اطلاعات با یکدیگر ارزیابی می‌شود. به عنوان مثال، این مسئله که تنها یک موضوع بین نتایج جستجو وجود دارد یا چند موضوع، بررسی می‌شود. تلاش بر این است که مجموعه‌ کاملی از اطلاعات در فرمت‌هایی ارائه شوند که برای نوع جستجوی شما مفید هستند. هرچه وب پیشرفت می‌کند، الگوریتم‌ های گوگل نیز برای ارائه نتایج بهتر پیشرفت می‌کنند.

 

انواع الگوریتم های گوگل

در سال‌های اخیر، گوگل یک سری الگوریتم را اصلاح کرده که هر کدام برای بهبود مرتبط‌بودن نتایج با جستجوی کاربران بوده است و هر کدام باعث می‌شوند تا مالکان وب‌سایت‌ها بتوانند درصد دیده‌شدن سایت خود را افزایش دهند.

الگوریتم های گوگل از زمان شروع به کار، دستخوش تغییرات زیادی شده‌اند. در گذشته هیچ فردی نمی‌توانست دلایل ممکن برای قرار دادن سایت‌های کم‌کیفیت در بالای نتایج جستجو را بیان کند، ‌اما گوگل از همان ابتدا تضمین کرده که الگوریتم‌ ها را همیشه به روز نگه دارد. در حال حاضر، روش‌های بسیار کمتری نسبت به گذشته برای دور زدن اصول کاری گوگل یعنی "تضمین کیفیت" وجود دارد. بدون شک در مورد انواع الگوریتم‌ های گوگل مطالبی شنیده‌اید. پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار، کبوتر و فِرِد، الگوریتم هایی هستند که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم.

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: ای نماد چیست و چرا داشتن آن برای هر کسب‌وکار اینترنتی ضروری است؟

 

الگوریتم گوگل پاندا

 

الگوریتم گوگل پاندا چه کاری انجام می‌دهد؟

احتمالاً چیزهایی در مورد الگوریتم گوگل پاندا شنیده‌اید. الگوریتم پاندا، وب‌سایت‌ها را براساس کیفیت محتوای آنها ارزیابی می‌کند. به صفحات دارای تولید محتوای باکیفیت، رتبه‌های بالاتری اعطا می‌شود و بالعکس. موضوع مهم در این به‌روزرسانی، میزان بهبود محتوای صفحه است. پاندا تمامی محتواها را با دقت بالا می‌خواند و کیفیت برایش اهمیت زیادی دارد. الگوریتم گوگل پاندا، محتوا را می‌خواند و اگر از آن خوشش نیاید، به هیچ کاربری آن را معرفی نخواهد کرد! دلیل این رفتار پاندا به کیفیت مطلب مربوط می‌شود. شاید شما نیز سایت‌هایی را با مطالب مشابه دیده باشید، این کار کپی‌برداری مخالف معیارهای سئو و الگوریتم های گوگل است و به همین دلیل پاندا با دیدن مطالب کپی، آن سایت را از میان نتایج جستجوی خود حذف می‌کند.

 

چه چیزی الگوریتم گوگل پاندا را حساس می‌کند؟

 

1. محتوای کم ارزش

این موضوع لزوماً به معنای محتوای با تعداد کلمات کم نیست و گاهی اوقات محتوایی با تعداد کلمات کم می‌تواند مفیدتر باشد. در نوار جستجوی گوگل، جمله «آیا امروز کریسمس است؟» را تایپ کنید و به رتبه‌های اول نگاهی بیاندازید. سایت، تاریخ را چک کرده و طبق زبان محلی شما، پاسخ مثبت یا منفی می‌دهد. شما را تشویق نمی‌کنیم که کم حرف باشید، اما زمانی که محتوای وب خود را ایجاد می‌کنید، مطمئن شوید که پاسخ روشنی برای جستجوی موردنظر کاربر خواهید داشت.

 

2. محتوای با کیفیت پائین

محتوای بی‌کیفیت به این معنی است که محتوا، حس خوبی در کاربر ایجاد نکرده و کاربر دوست ندارد آن را بخواند. متن به همراه خطاهای گرامری و با قالب‌بندی کاملاً ضعیف، تصاویر بزرگ یا غیرمرتبط، طراحی که روی احساس رضایت کاربر اثر منفی دارد، هر چیزی که احتمال می‌دهید کاربران را به راه نادرستی هدایت خواهد کرد، منجر به کیفیت پائین محتوا خواهد شد. از نظر الگوریتم های گوگل، بازدید از سایت شما باید برای کابران لذت‌بخش باشد.

 

3. محتوای غیرمفید و نامطمئن

نوعی از محتوا که به کاربران کمکی نکرده یا به آنها آسیب بزند، محتوای غیرمفید است. الگوریتم های گوگل می‌توانند محتوای غیرمفید را تشخیص داده و حذف کنند!

 

4. محتوای تکراری یا کپی

اغلب به این مورد، تکرار محتوا نیز می‌گویند، اما الگوریتم گوگل پاندا واقعاً رشته متن‌های کپی‌شده را شناسایی می‌کند. تصاویر و ویدئو‌ها (به جز یوتیوب) نیز بررسی می‌شوند. شما باید مراثب متن محتوای خود باشید. استفاده از بخش‌های کوچکی در متن به صورت نقل‌قول مشکلی ندارد، به شرطی که آن را در متن با علامت نقل‌قول مشخص کرده باشید. اینکه از متنی دوباره استفاده کرده و آن را به عنوان کار اصلی خود معرفی کنید، کار درستی نیست. زمانی که متنی را از یک وب‌سایت دیگر کپی کنید، پاندا به شما امتیاز منفی می‌دهد و علاوه بر این، به مطلب اصلی (یعنی به مطلب همان سایتی که شما آن را کپی کرده‌اید) امتیاز مثبت خواهد داد.

 

5. مقالات چرخشی

در این مورد، تلاش برای حل مشکل محتوای تکراری از طریق بازنویسی متن سایت‌های دیگر انجام شده است. متأسفانه به کسانی که این راه را امتحان می‌‌کنند باید گفت که نسخه‌ اصلی دارای محتوای مناسب‌تری بوده و نسخه‌ تغییر داده‌شده دارای کیفیت کمتری خواهد بود (به خصوص اگر فرآیند را با یک نرم‌افزار به صورت اتوماتیک انجام داده باشید).

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: بک لینک چیست و تمام آنچه باید در مورد دنیای بک لینک ها بدانید!

 

الگوریتم گوگل پنگوئن

 

الگوریتم گوگل پنگوئن چه کاری انجام می‌دهد؟

این دومین به‌روزرسانی الگوریتم های گوگل است که به احتمال زیاد شما نیز نام آن را شنیده‌اید. پنگوئن اشتراکات زیادی با پاندا دارد، اما وب‌سایت‌ها را طبق عوامل مختلفی ارزیابی می‌کند. به عنوان مثال، این الگوریتم گوگل می‌تواند بک لینک‌های یک سایت را بررسی کند. بک لینک‌ها روی رتبه‌بندی سایت شما اثر مثبتی خواهند داشت، اگر:

  • در جایی روی صفحات قرار گیرند که از نظر محتوایی با صفحات شما در ارتباط باشند.
  • با محتوای مرتبط با صفحات لینک‌شده‌ شما احاطه شده باشند (یعنی در متنی قرار گرفته باشند که با محتوای سایت شما در ارتباط است).
  • در منابع (سایت‌های) مطمئنی ایجاد شده باشند.
  • از دامنه‌های مختلفی به دست آمده باشند.

به طور معکوس، لینک‌های مشکوک از سایت‌های مشکوک و اسپم روی رتبه‌بندی شما اثر منفی خواهند داشت. 

 

الگوریتم گوگل پنگوئن روی چه مواردی حساس می‌شود؟

  • لینک‌های خریداری‌شده: دستیابی به لینک‌هایی که با پول خریداری شده‌اند، برخلاف قوانین گوگل است و در صورت اثبات، با آن برخورد می‌شود.
  • عدم تنوع متون لینک‌ها (انکرتکست‌ها): کیفیت متون بک لینک‌ها، عامل دیگری است که روی کیفیت پروفایل لینک شما اثرگذار می‌باشد. اگر این متن در هر جایی یکسان باشد، گوگل تصور خواهد کرد که تلاش می‌کنید تا رتبه‌های خود را دستکاری کنید.
  • کیفیت پائین لینک‌ها: اگر محتوای موجود، کیفیت پائینی داشته یا از نظر محتوایی با صفحات لینک‌شده نامرتبط باشد، الگوریتم گوگل پنگوئن، بک‌لینک را شناسایی خواهد کرد. شما همیشه نمی‌توانید افرادی که به شما لینک می‌دهند را کنترل کنید، اما می‌توانید این موارد را به صورت دستی به گوگل گزارش دهید.
  • انباشتن کلیدواژه در لینک: ممکن است فکر کنید که این موضوع در قلمرو کاربرد الگوریتم گوگل پاندا قرار دارد، چرا که کلیدواژه‌های لینک‌شده، محتوای روی صفحات وب هستند. اما پنگوئن به دنبال استفاده‌های غیرطبیعی از کلیدواژه‌ها است. آیا تا به حال به صفحاتی طولانی برخورد کرده‌اید که با کلمات کلیدی بسیار زیاد و جملات تقریباً بی‌معنی پر شده باشند؟ چنین سایت‌هایی به هیچ عنوان کاربرپسند نیستند و باید با آنها برخورد شود.

 

آیا الگوریتم گوگل پنگوئن به ما اخطار می‌دهد؟

الگوریتم گوگل پنگوئن هیچ هشدار یا اخطاری به شما نمی‌دهد! ممکن است با پائین آمدن ترافیک سایت خود روی یک کلمه کلیدی مشخص روبه‌رو شوید. این مورد یکی از مواردی می‌باشد که می‌تواند به شما بگوید، پنگوئن شما را جریمه کرده است. 

 

چطور می‌توانیم دوباره اعتماد پنگوئن را به خود جلب کنیم؟

اگر مشکل در  بک لینک‌های سایت شما است، باید پروفایل لینک‌های خود را بررسی کنید. راحت‌ترین راه برای انجام این کار، اسکن سایت خود با ابزارهای بررسی کیفیت بک لینک مانند تحلیل‌گر لینک سایت موز (MOZ) است. زمانی که تمام مشکلات را در سایت خود پیدا کردید، با هر ابزاری که می‌توانید آنها را حل کنید. اگر می‌توانید لینک‌های بد را به صورت دستی حذف کنید، این کار را انجام دهید. اگر لینک‌ها را خودتان درج نکرده‌اید و رقبا برای ایجاد اشکال در سایت شما درج کرده‌اند، می‌توانید از ابزاری موسوم به Disavow گوگل استفاده کنید.
اگر کلیدواژه‌ها خیلی باعث شلوغی سایت شما شده‌‌اند، آنها را به ترتیب حذف کنید. تعداد آنها را کاهش دهید تا جایی که متون در صفحات سایت شما طبیعی به نظر برسند. اگر شما از نرم‌افزاری مانند وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کرده‌اید، می‌توانید صفحات سایت خود را با ابزارهای مختلف سئو مانند یوست سئو بررسی کنید تا مشخص شود که چه مقداری از محتوای این صفحات برحسب درصد، کلیدواژه است.

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: انتخاب نام دامنه مناسب برای سایت، اولین قدم پیروزی در دنیای وب!

 

الگوریتم گوگل کبوتر

 

الگوریتم گوگل کبوتر چه کاری انجام می‌دهد؟

اگر تا به حال در مباحث مربوط به سئوی لوکال یا محلی چرخی زده‌اید، باید در مورد عوامل رتبه‌بندی اثرگذار در آن اطلاعاتی داشته باشید. اما آیا می‌دانید گوگل برای پردازش این اطلاعات از الگوریتم جستجوی جداگانه استفاده می‌کند؟ گوگل دو الگوریتم، یکی برای جستجوی معمولی وب و دیگری برای جستجوی محلی را مورد استفاده قرار می‌دهد. این روش تقسیم، نتایج کمتری را در مقایسه با جستجوی ایده‌آل ایجاد می‌کند. برای همکاری بهتر این دو الگوریتم، یک به‌روزرسانی لازم بوده است و به همین دلیل این به‌روزرسانی ارائه شد.

 

خروجی الگوریتم گوگل کبوتر چیست؟

در حال حاضر رتبه‌بندی یک وب‌سایت طبق موقعیت کسب‌وکار متناظر با آن و فاصله از کاربر تعیین می‌شود. به عبارتی دیگر هرچه نزدیک‌تر، رتبه‌ بالاتر! این کار کمک بزرگی به کاربران محسوب می‌شود و برای افراد فعال در محیط کسب‌وکار، رقابت بر سر قرارگیری در دید الگوریتم گوگل کبوتر اولویت بالایی دارد.

شما نمی‌توانید کار زیادی در مورد فاصله‌ بین کسب‌وکار خود و کاربران انجام دهید. اما می‌توانید کاربرانی که به شما نزدیک‌تر هستند را جذب کرده و هر کاری که می‌توانید برای کمک به نمایش سایت خود در رتبه‌های بالاتر جستجو انجام دهید. 

موقعیت رتبه‌بندی خود در الگوریتم جستجوی منطقه‌ای یا محلی گوگل را مشابه با روش‌های معمول سئو، بهتر کنید:

  • محتوای با کیفیت مرتبط با کار خود ایجاد کنید.
  • از کلیدواژه‌هایی استفاده کنید که مکان شما را در بر می‌گیرند.
  • سایت خود را برای دستگاه‌های موبایل بهینه‌سازی کنید.
  • به منابع مشهور، لینک خارجی داشته باشید و از آنها بک لینک بگیرید.

همچنین الگوریتم جستجوی محلی را بهینه‌سازی کنید:

  • از متن، تصاویر و ویدئوهایی در محتوای خود استفاده کنید که کاملاً به مکان شما مرتبط هستند.
  • لینک سایت خود را در دایرکتوری‌‌های کسب‌وکار و Google My Business قرار دهید.
  • در این لیست‌ها، موارد موسوم به NAP (نام،‌ آدرس، شماره تلفن) کسب‌و‌کار خود را وارد کنید.
  • از مشتریان خود، بازخوردها و نظرات مثبت دریافت کنید.
  • از داده‌های ساختاریافته (اسکیما مارک آپ) در صفحات سایت خود استفاده کنید.

همچنین اگر فکر می‌کنید این کار برای شما دشوار است و نمی‌توانید یا زمان آن را ندارید که خودتان کار سئوی سایتتان را انجام دهید، می‌توانید از متخصصین این حوزه کمک بگیرید و با اختصاص زمانی برای مشاوره با این متخصیصن، کار بهینه‌سازی سایت خود را به بهترین نحو انجام دهید.

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: آموزش گام به گام استفاده از گوگل وب‌مستر تولز

 

الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار گوگل

 

الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار چه کاری انجام می‌دهد؟

هدف از این الگوریتم گوگل برخلاف پاندا و پنگوئن،‌ تغییر رتبه‌‌ وب‌سایت‌ها نیست. هدف الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار، بهبود خود فرآیند جستجو است. این الگوریتم، هدف کاربر از هر جستجو را بررسی می‌کند و صفحاتی را باز می‌گرداند که با هدف کاربرد متناسب‌تر باشند. محتوای اطراف کلیدواژه‌ها به اندازه‌ خود کلیدواژه‌ها اهمیت دارد.

 

روش کار الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار به چه صورت است؟

همانطور که می‌دانیم مرغ مگس خوار گوگل در زمینه‌ جستجوی معنایی مطرح شده است، اما چگونه استانداردهای آن تعیین می‌شوند؟

کلید اصلی، فهم دقیق چیزی است که کاربران در زمان جستجوی آنلاین می‌خواهند بیابند. اکثراً این قضیه واضح است، به خصوص اگر عبارت جستجو به شکل یک پرسش باشد. برای اینکه با الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار هماهنگ شوید، باید پاسخ سؤالات کاربران را در محتوای خود ارائه کرده و تمام جزئیات، متراد‌ف‌ها و کلمات مرتبط از نظر محتوایی را مشخص کنید.

پیشنهاد می‌شود که قبل از نوشتن در مورد یک موضوع، تحقیق کاملی انجام دهید. از این طریق تمام کلمات و معانی صحیح آنها را خواهید دانست. نکته‌ مهم کمک به مخاطبین‌تان است، آنها را گیج نکنید. نباید مسئله‌ را خیلی پیچیده کنید.

 

کلیدواژه‌ها و عبارات متناسب با جستجوهای معنایی را کجا می‌توانید پیدا کنید؟

  • جاهایی که افراد علاقه‌مند به موضوع حضور دارند، مانند بلاگ‌ها، فروم‌ها، رسانه‌های اجتماعی، ویکی‌پدیا و پلت‌فرم‌های پرسش و پاسخ مثل سایت کیورا.
  • ابزارهای یافتن کلیدواژه مانند ابزار کلیدواژه‌ WebCEO.
  • پیشنهادات جستجوی گوگل و بخش جستجوهای مرتبط.

ویکی‌پدیا مثال بزرگی از سایتی است که برای جستجوی معنایی بهینه‌سازی شده است (حتی قبل از ارائه‌ الگوریتم گوگل مرغ مگس خوار). مقالات این سایت با کمک اطلاعات غنی، همیشه نتایج راضی‌کننده‌ای با توجه به جستجوهای انجام‌شده، در اختیار کاربر می‌گذارند. 

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: گوگل آنالیتیکس و هرآنچه که باید از آن بدانید

 

الگوریتم گوگل فِرِد

 

الگوریتم گوگل فِرِد چه کاری انجام می‌دهد؟

الگوریتم گوگل فِرِد به صورت گروهی کار کرده و برای تعداد زیادی استفاده می‌شود. الگوریتم فِرِد یکی از به‌روزرسانی‌های کوچک در الگوریتم های گوگل می‌باشد. اما این به‌روزرسانی تقریباً پردردسرترین مورد به نظر می‌رسد. در مارس 2017 گزارش شد که ترافیک ‌تعدادی از وب‌سایت‌های معروف، افت زیادی داشته است. همه‌ متخصصین سئو سریعاً متوجه شدند که چه اتفاقی افتاده است. دلیل این مورد یک به‌روزرسانی در الگوریتم‌های گوگل بود. بررسی‌ها نشان دادند که سایت‌هایی که تحت تأثیر الگوریتم گوگل فِرِد قرار گرفتند، مسائل مشترکی داشتند که در ادامه مطلب ارائه شده‌اند:

 

چه چیزی الگوریتم گوگل فِرِد را حساس می‌کند؟

  • تبلیغات بسیار زیاد و متجاوز: الگوریتم گوگل فِرِد به محتوای دارای تبلیغات حساسیت دارد. در برخی از سایت‌ها این نوع تبلیغات یکی از دلایل بازدید کاربران هستند.
  • محتوای کم‌ارزش و غیرمفید: اگر کاربران بتوانند محتوای بهتری در سایت دیگری به دست آورند، الگوریتم فِرِد به این تمایل آنها واکنش نشان می‌دهد و رتبه‌‌ وب‌سایت‌های باارزش‌تر را افزایش می‌دهد.
  • رضایت کم کاربر: الگوریتم گوگل فِرِد به دنبال بررسی روش‌های مزاحم UX است. اگر یک سایت، پاپ‌آپ‌هایی داشته باشد که کل صفحه را می‌پوشانند، برای موبایل بهینه نشده باشد یا نمایش نامناسبی برای کاربر داشته باشد، الگوریتم فِرِد وارد عمل می‌شود.

 

چگونه وب‌سایت خود را با این الگوریتم گوگل متناسب سازیم؟

از آنجایی که همیشه مسئله اصلی، دستیابی کاربر به یک نتیجه خوب است، برای تطابق سایت خود با الگوریتم گوگل فِرِد باید کارهایی انجام دهید که تجربه کاربری بد را بهبود بخشند و مواردی که منجر به کاهش ترافیک سایت شده‌اند را رفع کنید. هر فردی در سایت خود تبلیغات خاصی دارد، اما آنها را اولویت‌بندی نمی‌کند. این تبلیغات باید متناسب با محتوای هر سایت باشند و موجب رضایت مشتری شوند. مطمئن شوید که محتوای شما متناسب با تبلیغات است و موجب رضایت کاربر می‌گردد.

جالب است که برخی وب‌سایت‌های دیگر کمی قبل از وقوع اثرات منفی الگوریتم فِرِد، افزایش سریعی را در ترافیک خود مشاهده کرده بودند. این امر نشان می‌دهد که گوگل در مورد بهبود کیفیت نتایج جستجو، جدی است. سایت شما خوش‌شانس بوده یا بدشانس؟ به‌روزرسانی‌های گوگل ممکن است روی رتبه‌بندی‌های شما اثرگذار باشد. مراقب باشید و سایت خود را مرتب چک کنید.

what-are-google-algorithms

بیشتر بخوانید: هرآنچه که باید از درگاه‌های پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌امن ‌و درگاه‌های‌ واسط پرداخت بدانید

 

الگوریتم گورخر

 

الگوریتم گورخر چه کاری انجام می‌دهد؟

الگوریتم گورخر مسئول بررسی و نظارت بر سایت‌های فروشگاهی اینترنتی است. گورخر گوگل حواسش به کاربرانی است که قصد خرید اینترنتی دارند و جلوی سایت‌های تقلبی و کلاهبردار را می‌گیرد. اگر سایتی می‌خواهد یک فروشگاه اینترنتی باشد باید حواسش به داشتن بارکد برای همه محصولات، واکنش‌گرا یا ریسپانسیو بودن سایت، امکان مقایسه محصولات سایت با سایت‌های دیگر، کوتاه و راحت بودن مراحل خرید، وجود قیمت برای محصولات موجود در سایت، داشتن آدرس معتبر و ... باشد،‌ چرا که الگوریتم گورخر به دقت همه این عوامل را بررسی می‌کند.

 

چگونه سایت فروشگاهی خود را مطابق میل الگوریتم گورخر بسازیم؟

در اولین مرحله باید کاری کنید که گورخر گوگل به شما اعتماد کرده و هویت شما را تأیید کند و برای این کار هم باید گواهی‌نامه‌ الکترونیکی SSL داشته باشید. همچنین برای این که خریدار به فروشگاه شما اعتماد کند، باید شماره تماس و آدرس فیزیکی فروشگاه را در سایت قرار دهید. در مرحله سوم هم باید محصولات خریداری‌شده را به موقع به دست مشتریان رسانده و امکان پیگیری سفارش را برای مشتری فراهم بیاورید. پشتیبانی آنلاین را فراموش نکنید، چرا که باعث جلب اعتماد مشتری و درنتیجه الگوریتم گورخر می‌شود. رعایت کردن این موارد می‌تواند اعتماد گورخر گوگل را به شما جلب کرده و باعث می‌شود گورخر سایت شما را دوست داشته باشد.

what are google algorithms

بیشتر بخوانید: فروشگاه اینترنتی چیست: راهنمای کامل چگونگی راه اندازی فروشگاه اینترنتی

 

الگوریتم پیج لایوت

 

الگوریتم پیج لایوت چه کاری انجام می‌دهد؟

شاید بارها دیده باشید که وقتی وارد سایتی می‌شوید، از در و دیوار سایت، تبلیغات می‌بارد و هیچ محتوای مفیدی به غیر از تبلیغات پیدا نمی‌کنید. درست همینجا است که الگوریتم پیج لایوت به کمک شما می‌آید و سایت‌هایی با حجم زیاد تبلیغات را جریمه می‌کند. 

 

چه کاری انجام دهیم تا پیج لایوت سایت ما را دوست داشته باشد؟

پیج لایوت نمی‌گوید که تبلیغ بد است و به هیچ عنوان نباید سراغ تبلیغات بروید. این الگوریتم می‌گوید مخاطب حق دارد با محتوایی باکیفیت و مطابق میلش روبه‌رو شود. بنابراین یک یا دو تبلیغ در صفحه قرار دهید و برای هر یک از تبلیغات، گزینه بستن را در نظر بگیرید تا اگر مخاطب تمایلی به دیدن تبلیغ شما نداشت، بتواند آن را ببندد. بدین ترتیب است که پیج لایوت سایت شما را دوست می‌دارد و آن را جریمه نمی‌کند.

what are google algorithms

بیشتر بخوانید: تبلیغات کلیکی و نکاتی که باید در مورد آن بدانید

 

الگوریتم رنک برین

 

الگوریتم رنک برین چه کاری انجام می‌دهد؟

جالب است بدانید الگوریتم رنک برین تا حدی شبیه به الگوریتم مرغ مگس خوار است و با ویژگی‌های شخصیتی عاقل، حساس به رفتار کاربران، بالغ و اهل پیشرفت و تغییر، خودش را معرفی می‌کند. رنک برین سعی می‌کند مرتبط‌ترین نتایج را به کاربر ارائه دهد و این کار را با بررسی رفتار کاربران و نیز عبارت جستجوشده انجام می‌دهد. رنک برین به دنبال مفهوم پشت عبارت جستجوشده می‌گردد و همواره سعی می‌کند با تجزیه‌وتحلیل رفتار کاربران، خودش را تغییر و ارتقا دهد. 

رنک برین به نرخ کلیک حساس است و به عنوان مثال اگر کاربران، بیشتر روی پنجمین نتیجه جستجو کلیک کنند، رنک برین رتبه سایت را بالا می‌برد. از طرفی دیگر، رنک برین به نرخ پرش نیز حساس بوده و اگر نرخ پرش (کاربران بعد از ورود به سایت، خیلی سریع از آن خارج شوند) سایتی بالا باشد، رنک برین رتبه سایت را کاهش می‌دهد. همچنین مدت زمان حضور کاربران در سایت نیز برای رنک برین اهمیت دارد و هرچه مدت زمان حضور کاربران در سایتی بالاتر باشد،‌ امتیاز آن سایت بالاتر خواهد بود.

 

چطور می‌توانیم سایت را مطابق میل رنک برین بسازیم؟

اگر می‌خواهید رنک برین، سایت شما را دوست داشته باشد،‌ باید نرخ کلیک و مدت زمان حضور کاربران در سایت را افزایش داده و نرخ پرش را کاهش دهید. شما می‌توانید این کار را با ارائه محتوای باکیفیت به کاربر انجام دهید و او را جذب سایت خود کنید.

what are google algorithms

بیشتر بخوانید: تولید محتوا و هر نکته جالب و مهمی که باید در مورد آن بدانید!

 

نتیجه‌گیری

امیدواریم این مقاله در مورد الگوریتم های گوگل، در فهم اصلی‌ترین الگوریتم های گوگل به شما کمک کرده باشد. این به‌روزرسانی‌ها و تغییرات باعث تغییرات جدی در سئوی هر وب‌سایتی می‌شوند. الگوریتم‌ های گوگل از پاندا تا فِرِد و الگوریتم های بعد از آن، به کاربران کمک می‌کنند تا نتایج مورد نظر خود را با کنار گذاشتن محتوای با کیفیت پائین پیدا کنند. بازاریاب‌های دیجیتال از طریق این تغییرات الگوریتم متوجه می‌شوند که چه کاری باید برای ماندن در لیست سایت‌های خوب گوگل انجام دهند. همچنین می‌دانیم که چه کاری باید برای اصلاح سایت خود انجام دهیم. اگر قصد طراحی سایت دارید، سعی کنید از ابتدا با درک الگوریتم های گوگل این کار را انجام دهید تا بعدها مجبور نباشید که سایت خود را به طور مرتب تغییر دهید. با هماهنگ‌کردن خود با اهداف الگوریتم های گوگل، سایت خود را به روز نگه خواهید داشت و ترافیک سایت شما روز به روز بیشتر خواهد شد.

 

نظرات کاربران

captcha Refresh
02171057043