این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی - آرمانیک کاملا محفوظ می باشد

8 نکته که باید قبل از انتخاب طراح سایت خود بدانید تا سرتان کلاه نرود

چالشی که صاحبان کسب‌وکارها در شروع کسب‌وکار اینترنتی خود با آن مواجه می‌شوند انتخاب یک طراح سایت مناسب است که قطعا تشخیص درست خوب از بد کار دشواری می‌باشد و در صورت انتخاب غلط، بسیار متضرر خواهند شد. اما هیچ جای نگرانی نیست. ما در این مقاله نکاتی را عنوان کرده‌ایم تا شما بعد از خواندن آن بتوانید به راحتی برای انتخاب طراح سایت خود اقدام کنید. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید و این توضیحات را در انتخاب طراح سایت خود به خاطر بسپارید.

1399/01/09
0
4,005
8 نکته که باید قبل از انتخاب طراح سایت خود بدانید تا سرتان کلاه نرود

همانطور که همه ما می‌دانیم با رشد کسب‌وکارهای اینترنتی و آنلاین، بسیاری از کسب‌وکارهای سنتی هم درحال تبدیل هستند و نیاز جامعه متفاوت شده است. همه ما می‌دانیم که تصمیم‌گیری برای تبدیل و شروع کسب‌وکار آنلاین، بسیار چالش برانگیز شده است و اگر یک جستجوی کوچک هم در اینترنت انجام داده باشیم با حجم بالایی از شرکت‌های طراح سایت آشنا می‌شویم همینطور در کنار همه شرکت‌های طراحی سایت، افرادی هم هستند که بصورت پروژه‌ای کار می‌کنند.

 

حال سوال اینجاست؟

ما به تمامی سوالات شما در این مقاله پاسخ داده‌ایم. پس برای یافتن پاسخ سوالاتتان در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

می‌دانیم که از ابتدای شکل‌گیری این تصمیم تا انتخاب طراح سایت و پیاده‌سازی ایده، با سوال‌ها و چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌شوید و نیاز به صحت و سقم همه موارد دیده و شنیده خود دارید. ما این مقاله را دقیقا برای پاسخ به تمامی سوالات و نگرانی‌های شما نوشتیم تا مرحله به مرحله کار را با شما درمیان بگذاریم و به شما توصیه می‌کنیم که قبل از تصمیم‌گیری در مورد طراح سایت خود، حتما تحقیقات کافی و لازم را در این زمینه انجام دهید. ما جلسات زیادی را در آرمانیک برگزار می‌کنیم، از این رو افرادی که با ما تماس می‌گیرند و با ما سر میز مذاکره می‌نشینند دو دسته هستند:

  • افرادی که تا به حال سایت نداشتند و تازه وارد راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی می‌شوند.
  • افرادی که سایت دارند ولی بنا به دلایلی می‌خواهند تغییراتی در سایت خود ایجاد کنند. کار ما اینجا کمی سخت‌تر است. چون این دسته از افراد متاسفانه با نارضایتی و ذهنیتی بد از یک شرکت طراح سایت، به ما مراجعه کرده‌اند.

برای ما فرقی ندارد که شما جزو کدام دسته از این افراد هستید. نکاتی که در این مقاله ذکر می‌شود می‌تواند برای هر دو مفید باشد.

نکته جالبی که خیلی وقت‌ها به آن برمیخوریم این هست که صاحبان کسب‌وکارها نمی‌دانند با کدام شرکت کار کنند. آیا فریلنسرها می‌توانند برایشان گزینه بهتری باشند یا خیر؟ حتی نمی‌دانند چطور میتوان یک شرکت خوب را تشخیص داد و تنها به مبلغ پروژه اکتفا نکرد.

ما داخل جلسات با وعده وعیدها و صحبت هایی روبرو می‌شویم که به افراد زمان عقد قرارداد گفته شده و زمان تحویل پروژه خبری از آنها نبوده است و خیلی هم خوب می‌دانیم چقدر خلف وعده می‌تواند اثرات منفی در کار و ذهن مشتری داشته باشد. ما طی سابقه‌ای که که در این سالها کسب کرده‌ایم با مشکلات و دغدغه‌های تمام افراد مواجه شدیم و متوجه این موضوع شدیم که یک خلا در این مورد وجود دارد و آن هم عدم آگاهی برای انتخاب درست است.

 

ما به همین دلیل تصمیم گرفتیم 8 معیاری را که باید هنگام انتخاب شرکت طراح سایت بدانید با شما در میان بگذاریم تا بتوانید با آگاهی بیشتری در این زمینه طراح سایت خود را انتخاب کنید:

  • 1- مشاهده وب‌سایت خود شرکت طراح سایت: 

بهترین نمونه کار هر شرکت، وب‌سایت مجموعه خودشان است. پس حتما این مورد را با دقت بررسی کنید. زیرا قطعا با میزان توانایی آن مجموعه در پیاده‌سازی سایت و استفاده از تکنولوژی‌های روز آشنا خواهید شد و قطعا اگر با سلایق و نیازهای شما همخوانی داشته باشد می‌تواند نظر شما را به خود جلب کند. موردی که می‌‌توانید آن را هم مد نظر قرار دهید وبلاگ یک سایت است. یک سایت حرفه‌ای و خوب همواره در حال آپدیت کردن محتوای خود می‌باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که شرکتی که هدفش کمک کردن به مخاطب خود است حتما مطالب آموزشی و مقالات مفید را در سایت خود خواهد داشت.

  • 2- شرکت یا فریلنسر: 

قطعا یکی از بزرگترین سردرگمی‌های کارفرما حین انتخاب طراح سایت خود، این مورد است و همیشه نگرانی و تردید را می‌توانیم در تصمیم‌گیری‌ها ببینیم. در جلسات مشاوره، ما این مقایسه را خیلی می‌شنویم که فریلنسرها قیمت بسیار پایین‌تری را پیشنهاد داده‌اند و همین قیمت پایین‌تر در اکثر مواقع باعث وسوسه در انتخاب می‌شود. 

2 دلیل عمده برای اختلاف قیمت شخص و شرکت وجود دارد:

  • فریلنسرها بصورت پروژه‌ای با شما کار می‌کنند، بنابراین شرکت یا جای ثابتی که شما بتوانید در زمان‌های بروز مشکل به آنجا مراجعه کنید را ندارند. که این موضوع می‌تواند حاشیه اطمینان را به شدت کاهش دهد.
  • فریلنسرها عموما شماره ثابتی هم از خود ندارند و شما با یک شماره همراه با آنها در ارتباط هستید که این شماره می‌تواند از هر زمان قابل دسترس نباشد و پیگیری مشکلات و مسائل سایت را دشوار و حتی غیرممکن کند. آماری که ما از جلسات خود داریم، عدم دسترسی به برنامه‌‌نویس شخصی، از دلایل عمده قطع همکاری با آنها و کار کردن با شرکت‌های معتبر می‌باشد.

قطعا برای هر آدمی پیش می‌آید که زمان‌هایی را تمایل به کار کردن نداشته باشد یا سفر باشد و یا بنا به هر دلیل شخصی امکان پاسخگویی به درخواست‌های شما را نداشته باشد. شرکت‌های معتبر شامل هیچکدام از این شرایط نخواهند بود و در هر شرایطی موظف به پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان خود هستند. حتی در روزهای تعطیل شما می‌توانید از طریق تیکت با تیم پشتیبانی در ارتباط باشید.

حتما سوالی که اینجا به ذهنتان می‌رسد این است که حالا چطور شرکت‌های معتبر را تشخیص دهیم؟

شرکت‌های معتبر طراح سایت، تمام مواردی که در ادامه به آنها اشاره می‌شود را باید دارا باشند. بنابراین، در ابتدا تمام این موارد را در انتخاب‌های خود مورد بررسی قرار دهید. سپس شرکت‌های مد نظرتان را فیلتر کنید و در آخر بین 1 یا 2 شرکت، تصمیم نهائی خود را بگیرید.

 

  • 3- تماس با شرکت‌های مورد نظر، صحبت با کارشناسان فروش و درخواست مشاوره: 

اگر تصمیم به شروع کار جدی دارید این نکته را هرگز فراموش نکنید که به شرکتی که می‌خواهید کارتان را به آنها بسپارید سری بزنید و بصورت حضوری با آنها صحبت کنید. با این کار میزان تسلط آن مجموعه را به راحتی می‌توانید متوجه شوید. این که یک شرکت در سایت خود آدرس و شماره ثابت دارد می‌تواند قسمتی از اعتماد شما را بدست بیاورد. حتما به نحوه پاسخگویی افراد توجه کنید. اینکه کارشناس فروش مجموعه چطور با درخواست شما برخورد می‌کند دقت کنید. این نکته را هم حتما در نظر بگیرید که آیا آنها صرفا می‌خواهند به شما بفروشند و یا به شما برای انجام هرجه بهتر کارتان کمک می‌کنند. مجموعه‌ای که شما برای همکاری انتخاب می‌کنید حتما باید به شما حس خوب را بدهد تا بتوانید همکاری‌های خود را گسترش دهید.

پیشنهاد ما به شما این است که برای شروع پروژه حتما از شرکت طراح سایت خود فایل پروپوزال (لیست امکانات سایت) بخواهید تا در پایان پروژه، سایت خود را با همان امکانات ذکر شده تحویل بگیرید.

  • 4- قیمت پروژه: 

موردی که خیلی مهم است اما نباید تنها معیار سنجش و انتخاب باشد.

شرکت‌هایی که تازه فعالیت خودشان را شروع می‌کنند یا فریلنسرها به دو علت با قیمت‌های پایین که شاید توجیهی هم نداشته باشد با شما وارد مذاکره می‌شوند:

اگر قصد فعالیت جدی را دارید هیچ کدام از این دو مورد مناسب فعالیت شما نیستند اما اگر صرفا می‌خواهید با دنیای وب آشنا شوید و برای کسب‌وکار آنلاین خود، آزمون و خطا داشته باشید می‌توانید از این دو گزینه هم استفاده کنید.

  • 5- پشتیبانی: 

فروش کالا یا خدمات، مهارت‌های خاص خودش را دارد اما چیزی که پس از فروش اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. پشتیبانی آن خدمات یا کالا است. از نوع پشتیبانی شرکت طراح سایت خود اطمینان حاصل کنید. مدت زمان پشتیبانی رایگان، این که چه مواردی شامل پشتیبانی می‌باشد و مبلغ تمدید پشتیبانی مواردی هست که حتما باید حین قرارداد مشخص شوند.

  • 6- نمونه کارهای انجام شده آن شرکت را با دقت ببنید: 

خیلی از افرادی که به ما مراجعه می‌کنند شرکت‌ها یا افرادی را برای همکاری مد نظر دارند که هیچ نمونه کاری در رزومه کاری خود ندارند.

بیایید با ذکر یک مثال، اهمیت این موضوع را بررسی کنیم: شما به عنوان فردی که بخواهید برای خودتان لباس بدوزید حتما به دنبال خیاط ماهر میگردید، چرا؟ چون هم زمان و هم مبلغ خود را در اختیار خیاط می‌گذارید و در نهایت انتظار یک دوخت تمیز با پارچه باکیفیت را دارید و حتما قبل از انتخاب خیاط درباره آن تحقیق کرده و از دوخت آن خیاط و تمیز بودن کارشان مطمئن شده‌اید. سایت شما هم کاملا پوشش کاری شماست. پس حتما باید از شرکتی که می‌خواهید با آنها همکاری کنید نمونه کار بخواهید .دلیل بعدی داشتن نمونه کار این هست که شرکت طراح سایت باید کاملا به روند طراحی یک سایت، مسلط باشد. بطور مثال، اگر درخواست شما طراحی یک سایت فروشگاهی است، طراح باید به گرافیک و قالب سایت، UI ,UX و پیاده‌سازی کامل پروژه تسلط داشته باشد. این کار حتما از باگ‌های زیادی جلوگیری می‌کند و داشتن نمونه کار، این اطمینان خاطر را ایجاد می‌کند که شما اولین نفر نیستید و شرکت طراح سایت، قبل از شما با چالش‌های پروژه برخورد کرده و همان چالش‌ها باعث توسعه کارشان شده است. موردی که باید به آن توجه داشته باشید تنوع در طراحی‌های انجام شده می‌باشد و این نشان‌دهنده این است که کار با سلایق و نظرات و استانداردهای لازم صنعت کار شما پیش می‌رود. امروزه که تعداد کاربران موبایل که به سایت‌ها سر می‌زنند به درصد قابل توجهی رسیده است حتما باید به ریسپانسیو بودن نمونه کارها نیز توجه کنید.

  • 7- رضایت مشتریان قبلی: 

یکی از مهمترین مواردی که باید به آن توجه داشته باشید سابقه آن شرکت می‌باشد. همه ما می‌دانیم که راضی نگه داشتن همه کاربران عملا غیرممکن است اما اینکه یک شرکت باید تعداد بالایی مشتری راضی داشته باشد ممکن است و اگر این چنین نباشد جای سوال و تامل دارد. پس حتما به شما پیشنهاد می‌کنیم که با مشتریان قبلی شرکت منتخب خود تماس گرفته و از روند کار با آن مجموعه اطلاعات کامل را کسب کنید. از نحوه فروش و پاسخگویی تا تحویل پروژه و پشتیبانی. اینها مواردی هستند که حق مسلم شماست که آنها را بدانید.

  • 8- توجه به تعدات نفرات شرکت: 

مورد بعدی که توجه به آن از نکات مهم دیگر است تعداد نفرات یک شرکت می‌باشد. زیرا شرکت‌هایی وجود دارند که با اینکه خود را یک شرکت یا یک مجموعه در میان رقبا نامیده‌اند اما در واقع تمام موارد یک پروژه به عهده‌ی یک یا حداکثر 2 الی 3 نفر است که معمولا فریلنسرهایی هستند که به تازگی نسبت به داشتن یک کسب‌وکار ثابت برای خود اقدام نموده‌اند و تمام کار یک پروژه بر دوش همان نفرات است. اما توجه داشته باشید که یک مجموعه طراح سایت باید دارای واحد فروش، واحد پشتیبانی، واحد گرافیک، واحد برنامه‌نویسی، واحد تولید محتوا و غیره باشد تا شما در حین روند کار خود بتوانید با افراد بیشتری در ارتباط باشید و همچنین پروژه شما سریعتر انجام شود و در بعضی موارد که 1 الی 2 نفر از افراد آن مجموعه به هر دلیلی و در هر زمانی حضور نداشتند کارتان عقب نیوفتد.

 

نتیجه‌گیری

در نهایت این توضیحات، شما باید به عنوان کارفرما، تمامی این موارد را سنجیده و آنها را با شرایط خود تطبیق دهید تا بتوانید بهترین انتخاب را در خصوص طراح سایت خود داشته باشید.

 

مطالب مشابه

افزایش فروش در سایت بدون صرف هیچ هزینه‌ای!

افزایش فروش در سایت بدون صرف هیچ هزینه‌ای!

امروزه با همه‌گیر شدن استفاده از اینترنت، هرکسی قصد راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی و کسب درآمد دارد اما نهایتاً درصد کمی از کسب‌وکارها به موفقیت می‌رسند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به فکر افزایش بازدید و به دنبال آن افزایش فروش سایت هستید، خواندن این مقاله را هرگز از دست ندهید.

زمان مطالعه : 15 دقیقه
8 استفاده کارآمد از آیکون ها در طراحی سایت

8 استفاده کارآمد از آیکون ها در طراحی سایت

فرض کنید قصد دارید به صورت آنلاین کالا یا خدماتی را خریداری کنید. در گوگل جستجو می‌کنید و فروشگاه ها یا سرویس دهندگان بیشماری پیدا می‌کنید. حالا بین این همه گزینه شما کدام را انتخاب می کنید؟ قطعا طراحی سایت در انتخاب شما تاثیر قابل توجهی دارد پس لازم هست که یک بازنگری در اجزای وب سایت و المان هایی که در آن به کار رفته داشته باشید.

زمان مطالعه : 8 دقیقه
7 اشتباه رایج در طراحی لوگو که کسب‌وکار شما را با شکست روبه‌رو می‌کند!

7 اشتباه رایج در طراحی لوگو که کسب‌وکار شما را با شکست روبه‌رو می‌کند!

لوگوی شما نماینده‌ بصری نام تجاری و کسب‌‌وکار شما است. لوگو اولین چیزی است که افراد در مورد برند شما می‌شناسند. مخاطبان شما قبل از تصمیم به استفاده از محصولات یا خدمات، لوگو را می‌بینند و شما را قضاوت می‌کنند. در حقیقت، در همان چند ثانیه اول تصورشان در مورد شرکت و محصولات شما بر اساس لوگو شکل می‌گیرد و بعدها تغییر دادن آن بسیار دشوار است. بنابراین اگر نمی‌خواهید در انتخاب لوگو دچار اشتباه شوید با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه
چرا نباید از کلمه کلیدی بیش از اندازه در متن (Keyword Stuffing) استفاده کرد؟

چرا نباید از کلمه کلیدی بیش از اندازه در متن (Keyword Stuffing) استفاده کرد؟

یکی از الزاماتی که متن استاندارد از دید موتور‌های جستجو باید داشته باشد، انتخاب و تکرار کلمات کلیدی است. هرچند که استفاده عبارت کلیدی در متن به میزان مشخصی، امتیاز برای یک مقاله محسوب می‌شود، اما تکرار بیش از حد کلمه کلیدی (Keyword Stuffing) هم از نگاه موتور‌های جستجو نوعی فریب‌کاری یا تقلب محسوب می‌شود و به نحوی امتیاز منفی به حساب می‌آید. به همین دلیل در این مطلب می‌خواهیم در مورد Keyword Stuffing صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه

نظرات کاربران

captcha Refresh
02171057043