5 نکته کلیدی برای راه اندازی یک وب سایت موفق
اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی و طراحی سایت برای آن هستید، توصیه میکنیم پیش از شروع کار، مطالعه این 5 نکته کلیدی برای راه اندازی یک وب سایت موفق را از دست ندهید. موارد ظاهراً پیش پا افتادهای که در عمل، تاثیر شگفت انگیزی در بهینه سازی سایت و بازاریابی موتورهای جستجو دارد. حتی اگر طراحی سایت خود را قبلا انجام دادهاید هم مرور این نکات میتواند مواردی که تا کنون از قلم انداخته باشید را برایتان روشن کند.
1- تاثیر شگفت انگیز محتوا در بازاریابی اینترنتی
تهیه محتوای با کیفیت، قدم اول برای داشتن یک وب سایت موفق است. بر اساس آمار مخاطبان آنلاین که وارد یک وب سایت میشوند، به صورت میانگین تنها 8 ثانیه صرف مشاهده یک صفحه وب میکنند. علت اصلی که مخاطبان زمان بیشتری صرف مشاهده صفحات وب نمیکنند هم چیزی نیست جز کیفیت نامناسب محتوای سایت.
کاملا طبیعی است که هیچ فردی تمایل به مطالعه محتوا بی شمار و البته سردرگم کننده سایتهای اینترنتی نداشته باشد. پس اگر به دنبال ایجاد یک تمایز برای سایتتان هستید، باید اول سراغ تهیه محتوای جذاب و مناسب باشید. اگر به درستی از بازاریابی محتوایی استفاده کنید، نه تنها مخاطب، سایت شما را به سرعت ترک نمیکند بلکه وضعیت سایت شما در موتور های جستجو هم ارتقا پیدا میکند.
مهمترین اصلی که برای تولید محتوای یک سایت باید در نظر داشته باشید، حفظ سادگی متن است. معمولاً یک وبسایت شامل بخشهای مختلفی مثل صفحه اصلی، مقالات، تماس با ما و بخش های متفرقه است. توجه کنید فقط برای بخش های پر اهمیت سایت مثل صفحه اصلی باید متن های طولانی بنویسید و اصول بازاریابی محتوایی را رعایت کنید و در سایر بخش ها مانند درباره ما، تنها به اطلاعات مختصر بسنده کنید.
علاوه بر این توصیه می شود کمتر از متنهای طولانی در صفحات سایت خود استفاده کنید چون احتمال زیادی دارد که مخاطب آن را نخواند. محتوا مناسب شاید اصلیترین نقش را در طراحی سایت داشته باشد.
یک نکته دیگر که باید به آن توجه کرد، سبک و لحن سایت هست. به عبارتی ادبیاتی که برای نوشتن محتوا انتخاب می کنید باید متناسب با مخاطبان سایت، لحن رسمی یا خودمانی داشته باشد. برای مثال پیج های سرگرمی در شبکههای اجتماعی هیچ وقت از لحن رسمی استفاده نمیکنند چون مخاطب آنها اغلب از قشر جوان و نوجوان هستند و با ادبیات جدی و یا به اصطلاح کتابی کمتر ارتباط برقرار میکنند. البته عکس این موضوع هم برقرار هست و یک خبرگزاری هرگز نمیتواند از ادبیات غیر رسمی برای انتشار اخبار استفاده کند.
2- طراحی لوگو
لوگو سایت در واقع هویت برند شما است. دقت کنید که لوگو، تنها بخش ثابت کسب و کار شما است که در کارت ویزیت، فروشگاه و البته طراحی سایت دقیقاً به یک شکل تکرار میشود. این دلیل به تنهایی کافی است که به اهمیت طراحی لوگو پی ببرید. هر چند که طراحی یک لوگوی مناسب، کار سادهای نیست اما دلیلی هم وجود ندارد اولین طرحی که به ذهنتان میرسد را برای لوگو سایت انتخاب کنید. وقت بیشتری برای طراحی لوگو صرف کنید و از طراحهای حرفه ای کمک بخواهید. حتما نتیجه مناسبی میگیرید.
3- انتخاب دامنه
نام دامنه تنها آدرسی است که مخاطب، سایت را شما از طریق آن پیدا می کند پس سعی کنید تا جایی که امکان دارد یک اسم ساده برای آن انتخاب کنید که بیشتر در ذهن بماند. دامنه اگر بیش از حد طولانی باشد، به خاطر سپردن آن کمی سخت می شود. پس لازم است قبل از طراحی سایت، به فکر انتخاب یک دامنه مناسب باشید.
چه پسوندی برای سایت انتخاب کنم؟
اگر چه نوع پسوند، تاثیری در بهینه سازی سایت و البته امتیازی که سایت از موتورهای جستجو می گیرد، ندارد اما بهتر است که برای کسب و کارهای تجاری از پسوند .com استفاده بشود. این پسوند مخفف عبارت Commercial به معنای تجاری/بازرگانی و البته رایجترین پسوندی است که در محیط وب با آن مواجه می شویم.
چه کار کنم اگر دامنه مد نظرم با همین پسوند، قبلا ایجاد شده باشد؟
البته که میتوانید همان دامنه را با پسوندهای متفاوت ثبت کنید اما دقت داشته باشید اگر دامنه شما تکرای باشد، بازخورد مناسبی برای مشتری ندارد به همین خاطر کمی بیشتر فکر کنید و دامنهای انتخاب کنید که در عین جذابیت و سادگی، برای مخاطب هم تازگی داشته باشد.
4- نقش تصویر مناسب در جذب مخاطب
ممکن است تصور کنید انتخاب عکس، نقش چندانی در طراحی سایت نداشته باشد ولی اگر واقعاً این طور فکر میکنید باید بگویم سخت در اشتباه هستید چون استفاده از تصویر مناسب، تاثیر شگفت انگیزی در جذب مخاطب دارد. افراد معمولاً متنهای طولانی را مطالعه نمیکنند حتی اگر محتوای سایت از جذابیت لازم هم برخوردار باشد. اما تصاویر مناسب نه تنها مخاطب را جذب میکند بلکه میتواند فردی که از طریق لینکهای خارجی وارد وبسایت شده را به یکی از مشتریان سایت هم تبدیل کند.
5- هرگز فکر نکنید سایت نیاز به بازنگری و توسعه ندارد
قاعدتاً طراحی یک سایت ایدهآل کار سادهای نیست و ممکن هست زمان زیادی از شما بگیرد اما عجله نکنید. قبل از این که دست به کار شوید و طراحی سایت را شروع کنید، به سایتهای مشابه سر بزنید. نمونههای موفق را ببینید و از آنها الگو بگیرید.
از افراد متخصص مشاوره بگیرید و سعی کنید یک وجه تمایز و برتری در مقایسههای با سایتهای رقیب ایجاد کنید. انتخاب تصویر مناسب، محتوا جذاب و رابط کاربری ساده تاثیر فوق العادهای در جذب مخاطب دارد. طراحی سایت را به نحوی انجام دهید که جستجو در صفحات مختلف به راحتی انجام شود و فردی که به دنبال یک مطلب بخصوص در سایت هست، به راحتی آن را پیدا کند.
سایتهای رقیب را رصد کنید و اگر نقطه قوتی در آنها پیدا کردید سعی کنید به نحوی آن را در طراحی سایت خودتان پیاده کنید. توجه داشته باشید چنین مواردی را هرگز کپی نکنید بلکه از آن ها برای بهینه سازی و طراحی سایت تان الگوبرداری کنید.
مطالب مشابه
همه چیز درباره تبیین استراتژی بازاریابی اینترنتی
اگر نیازهای بازار را به خوبی شناسایی کردهاید، لازم است قبل از راهاندازی کسبوکار اینترنتی و ارائه محصول یا خدمات به بازار، یک استراتژی جامع بازاریابی اینترنتی طراحی کنید و بر اساس آن عمل کنید. در این مقاله ما به شما کمک میکنیم بهترین استراتژی تجارت الکترونیک را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
8 استفاده کارآمد از آیکون ها در طراحی سایت
فرض کنید قصد دارید به صورت آنلاین کالا یا خدماتی را خریداری کنید. در گوگل جستجو میکنید و فروشگاه ها یا سرویس دهندگان بیشماری پیدا میکنید. حالا بین این همه گزینه شما کدام را انتخاب می کنید؟ قطعا طراحی سایت در انتخاب شما تاثیر قابل توجهی دارد پس لازم هست که یک بازنگری در اجزای وب سایت و المان هایی که در آن به کار رفته داشته باشید.
8 نکته که باید قبل از انتخاب طراح سایت خود بدانید تا سرتان کلاه نرود
چالشی که صاحبان کسبوکارها در شروع کسبوکار اینترنتی خود با آن مواجه میشوند انتخاب یک طراح سایت مناسب است که قطعا تشخیص درست خوب از بد کار دشواری میباشد و در صورت انتخاب غلط، بسیار متضرر خواهند شد. اما هیچ جای نگرانی نیست. ما در این مقاله نکاتی را عنوان کردهایم تا شما بعد از خواندن آن بتوانید به راحتی برای انتخاب طراح سایت خود اقدام کنید. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید و این توضیحات را در انتخاب طراح سایت خود به خاطر بسپارید.
طراحی سایت به چه صورت است و چه نکات کلیدی را باید در این زمینه دانست؟
به گفته کارشناسان فروش باتجربه، 40 درصد مردم برای پیدا کردن کالا و خدمات مورد نیاز خود، حداقل یک بار در ماه، از اینترنت استفاده میکنند. همین موضوع کافی است که اگر تا به حال به فکر داشتن وبسایت نیفتادهاید، به فکر فرو بروید. نداشتن یک وبسایت استاندارد در دورهای که افراد مایلند تمام کارهایشان را به صورت مجازی انجام دهند، به زودی برای کسبوکار شما مشکلاتی پدید میآورد. اگر قصد دارید دست به کار شوید و قدم اول را بردارید، مقاله ما را تا انتها دنبال کنید.