طراحی سایت سازمانی
پیچیدگی زیاد و داشتن المانهای بسیار گسترده، طراحی سایت سازمانی را تبدیل به یک تخصص ویژه در بین انواع طراحی سایت کرده است. مسلماً سپردن این طراحی به هرکسی، کار عاقلانهای نیست. درک نکات مربوط به طراحی سایت سازمانی و چالشهای متعدد مربوط به آن، شما را هر چه بیشتر با اهمیت این طراحی و طراح سایت شما آشنا خواهد کرد.
طراحی سایت سازمانی کد نویسی یا وردپرس؟
سازمانها و ادارات برای کارکرد بهتر و بهینهتر بخشهای مختلف نیاز به استفاده از خدمات سایت دارند. این مهم باعث میشود تا هم کنترل راحتتری نسبت به پرسنل خود داشته باشند و هم کارهای ارباب رجوع را بهتر و سریعتر انجام دهند. از این گذشته، از طریق سایت امکان انتشار اخبار و اطلاعات لازم را نیز خواهند داشت. بهینه کردن هزینههای درون سازمانی، ارائه هر چه بهتر خدمات، افزایش بهره وری کارکنان، راحتتر شدن فرآیندهای مختلف سازمانی و... از جمله مزیتهای داشتن سایت اینترنتی برای هر سازمانی است. هرچقدر یک سازمان بزرگتر شود، نیاز به داشتن یک سایت برای آن بیشتر خواهد شد؛ اما برای طراحی سایت سازمانی باید از چه روشی استفاده کنیم؟
در این مقاله سعی داریم تا نکات مربوط به طراحی سایت سازمانی از طریق دو روش کدنویسی و وردپرس را با هم مقایسه کنیم. در انتها شما میتوانید دید بهتری نسبت به هر دو روش مذکور برای طراحی سایت مورد نیاز خود داشته باشید و تصمیم بهتری بگیرید.
شرایط طراحی سایت سازمانی با وردپرس
وردپرس در واقع قالبهای آمادهای است که از قبل توسط برنامه نویسان کدنویسی شده است و کاربر میتواند از میان انبوهی از قالبهای موجود، اقدام به انتخاب یکی از موارد نماید. البته این امکان وجود دارد که مطابق با سلیقه فرد یک قالب جدید دوباره کد نویسی شود، اما با توجه به اینکه امکان ایجاد تغییرات دلخواه در قالبهای موجود نیز وجود دارد، این فرآیند خیلی منطقی نخواهد بود.
با تهیه قالبهای وردپرس برای طراحی سایت سازمانی، فرآیند کار بسیار سریعتر پیش میرود و شما میتوانید در کمتر از 24 ساعت سایت خود را راهاندازی کنید. البته برای چیدمان دقیق همه المانها و ایجاد تمام امکانات لازم روی سایت، معمولاً نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت. سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز از محبوب ترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است که امکانات بسیار زیادی از جمله شرایط بهینه کردن سئو را در اختیار کاربر قرار میدهد. تجربه بالا و تخصص طراح در بهینه کردن طراحی در این روش اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر تجربه کافی در طراح، مخصوصاً به صورت مشخص برای سایتهای سازمانی وجود نداشته باشد، سایت مورد نظر خیلی بهینه نخواهد شد.
شرایط طراحی سایت سازمانی با کدنویسی
دومین روش از روشهای طراحی سایت سازمانی استفاده از کدنویسی است. در این روش طراح سایت با دانش برنامه نویسی بالا، ابتدا به مشورت با کارفرما میپردازد و تمام نیازمندیهای وی را ارزیابی مینماید. در مراحل بعدی دمویی از سایت به صورت کد نویسی آماده شده و تمام جوانب دوباره توسط طرفین ارزیابی میشود. درنهایت با چند بار مشورت و بررسی موارد مختلف، طراح یک سایت کاملاً منحصر به فرد با کدنویسی مخصوص در اختیار کارفرما قرار میدهد.
این روش از طراحی سایت برای سازمانها نیز مزیتهای خاص خود را دارد. از امکان اضافه کردن المانهای دلخواه در همان ابتدا گرفته تا داشتن سیستم مدیریت محتوای دلخواه که لازم است مطابق با سلیقه کارفرما و البته تجربهی طراح برنامه نویسی شود. تخصص و تجربه طراح سایت در این روش بسیار مهم خواهد بود. بدون تخصص عملاً امکان انجام آن وجود ندارد و بدون تجربه نیز نتیجه نهایی چندان مطلوب نیست و ممکن است با ایرادات زیادی همراه باشد. حتی در صورت مناسب بودن کلیت سایت، ممکن است سایت مورد نظر برای کار سازمانی مناسب نباشد.
مقایسه طراحی سایت سازمانی با روشهای مختلف
- سرعت طراحی سایت به روش وردپرس بسیار بالاتر از روش کدنویسی است.
- سایت سازمانی طراحی شده به روش کدنویسی معمولاً ایمنتر است. البته ترفندهایی برای بالا بردن امنیت سایت وردپرسی نیز وجود دارد.
- در روش طراحی سایت به روش کدنویسی شما میتوانید یک سایت کاملاً منحصر به فرد و مطابق با سلیقه خود داشته باشید.
- سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملاً شناخته شده است و خیلی از ابزارهای بهینه ساز سئو نیز در دسترس کارشناس مدیر محتوایی این سایتها قرار خواهد داشت.
- سایتهای کدنویسی معمولاً هزینههای بیشتری نسبت به سایتهای وردپرسی برای طراحی روی دست شما باقی میگذارد.
- ایجاد تغییرات در سایت وردپرسی معمولاً سادهتر است. برای ایجاد تغییر در سایتهای کدنویسی شده نیاز به دانش برنامه نویسی حداقلی خواهید داشت.
وجه اشتراک طراحی سایت سازمانی با روشهای مختلف
به معرفی دو روش اصلی برای طراحی سایت سازمانی پرداختیم و مزایا و معایب آنها را به صورت مقایسهای باهم بررسی کردیم؛ اما اگر دقت کرده باشید، یک نکته در هر دو مورد مشترک است. در هر دو روش شما نیاز به فردی دارید که علاوه بر تخصص در طراحی سایت، دارای تجربهی بالا در زمینه طراحی سایت برای سازمانها باشد و قبلاً با امکانات و موارد مورد نیاز برای چنین سایتهایی آشنا شده باشد.
طراحی سایت سازمانی به روشهای مختلف در آرمانیک
در معرفی روشهای مختلف طراحی سایت سازمانی به یک موضوع مهم برای هر دو روش اشاره کردیم. تجربه و تخصص طراح دو ویژگی مورد نیاز برای طراح سایت برای سازمانها است که نبود آن میتواند چالشهای بسیار زیادی را با خود به همراه داشته باشد. از این رو لازم است تا کاربران برای انتخاب طراح دقت زیادی نمایند.
مجموعه آرمانیک با در اختیار داشتن متخصصین حرفهای در این زمینه، بهترین شرایط را برای کارفرمایان سایتهای سازمانی فراهم آورده است تا در کمترین زمان ممکن بهینه ترین سایت سازمانی را در اختیار داشته باشند. تجربه بالای متخصصین این مجموعه برگ برندهای است که در اختیار شما قرار خواهد گرفت و با استفاده از آن میتوانید از پیشنهادات جذابی بهرهمند شوید. داشتن ایده اولیه و تطبیق آن با مشاورههای طراح باتجربه، در نهایت ایده آل ترین شرایط را برای طراحی سایت سازمانی در دسترس شما قرار خواهد داد.
برای آشنایی بیشتر با این مجموعه و مشاهده نمونه کارهای این مجموعه، میتوانید وارد سایت آرمانیک به نشانی www.armanic.net شوید و سپس برای داشتن یک سایت عالی با آنها مشورت کنید.
یک جلسه مشاوره ی رایگان مهمان ما باشید.
در این جلسه تمام نیازهای شما را بررسی میکنیم.
کنار شما هستیم تا بهترین تصمیم ها را با هم بگیریم.