این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی - آرمانیک کاملا محفوظ می باشد

طراحی سایت پزشکی

طراحی سایت پزشکی می‌تواند ورود بیماران یک پزشک را کاملا متحول کند. سایت‌های پزشکی معمولا در سراسر جهان دارای امکانات مشابهی هستند. پزشکان می‌توانند از طریق وب‌سایت خود، ارتباط با مشتریان را تقویت کرده و درآمد خود را به مقدار قابل توجهی افزایش دهند. اگر شما یک پزشک هستید، قطعا تمایل به جذب بیماران بیشتری دارید و داشتن یک وب‌سایت مناسب می‌تواند برای انجام این کار بسیار مناسب باشد. شما باید در ابتدا یک وب‌سایت کامل برای خود فراهم کنید و سپس امکاناتی را در آن برای بیماران خود قرار دهید تا باعث سهولت ارتباط بیمار با شما و همچنین ایجاد حس اعتماد در بیمار شود.‌ لازم به ذکر است در طراحی سایت‌های پزشکی، حتما باید نکاتی رعایت شوند.

طراحی سایت پزشکی

در طراحی سایت پزشکی، نکات یکسانی وجود دارد که همیشه باید رعایت شوند و همین نکات است که در واقع سبب افزایش ورود بیمار و بهبود کسب‌و‌کار پزشکان می‌شود. هر پزشک با توجه به تخصص خود، بیماران منحصر به فرد خود را دارد، اما زمانی که نیاز به طراحی سایت پزشکی داریم، معمولا امکانات پیش فرضی را بدون در نظر گرفتن تخصص پزشک باید در سایت رعایت کنیم. از جمله این بخش‌ها می‌توان به بخش تماس با ما، درباره پزشک، تخصص‌های اصلی، رزرو وقت آنلاین و … اشاره کرد که در ادامه بیشتر با این موارد آشنا خواهید شد. اگر شما یک پزشک هستید، قطعا تمایل به جذب بیماران بیشتری دارید و داشتن یک وب‌سایت مناسب می‌تواند برای انجام این کار، بسیار مناسب باشد. شما باید در ابتدا یک وب‌سایت کامل برای خود فراهم کنید و سپس امکاناتی را در آن برای بیماران خود قرار دهید تا باعث سهولت ارتباط بیمار با شما و همچنین ایجاد حس اعتماد در بیمار شود.

طراحی سایت پزشکی

 

در طراحی سایت پزشکی چه نکاتی ضروری هستند؟

قبل از اینکه به توضیح بیشتر در مورد نکات اصلی در طراحی سایت پزشکی بپردازیم، این موضوع مهم را باید بدانید که بهترین سایت‌های پزشکی با نام خود پزشک فعال هستند و بهترین گزینه برای انتخاب نام دامنه، اسم خود شما است.

 

1- انتخاب نام مناسب برای وب‌سایت:

همانطور که مطرح شد، بهترین نام برای یک وب‌سایت پزشکی، نام خود پزشک است، اما نکته مهم دیگری نیز در این بخش اهمیت دارد و آن ثبت دامنه‌هایی می‌باشد که ممکن است بیماران به اشتباه آن را وارد کنند. یکی از مشتریان ما، آقای دکتر سجودی است که نام ایشان با دو حالت drsojodi و drsojoodi نوشته می‌شود، بهترین گزینه در این زمان، این است که شما هر دو نام را ثبت کرده و سپس یکی از آنها را سایت اصلی خود و دومی را به روی سایت اصلی redirect کنید.

 

2- بخش درباره من و تماس با من:

قطعا هر بیماری، وقتی پزشک مد نظر خود را در وب می‌یابد، اول از همه تمایل دارد تا در مورد آن پزشک اطلاعات بیشتری کسب کند و سپس به دنبال تماس با پزشک خود خواهد بود. پس داشتن این دو بخش در یک وب‌سایت پزشکی، اجتناب‌ناپذیر است و باید حتما این دو بخش را در وب‌سایت خود داشته باشید.

 

3- نمایش مکان مطب روی نقشه:

شما باید هر کاری که باعث شود بیمار راحت‌تر بتواند مطب پزشک را پیدا کند، در وب‌سایت خود انجام دهید. امروزه بیش از 90٪ عموم مردم، گوشی‌های هوشمند دارند و می‌توانند به راحتی با دیدن موقعیت شما روی نقشه گوگل، شما را پیدا کنند. شما می‌توانید با نمایش موقعیت خود روی نقشه گوگل در وب‌سایت‌تان بیمار را سریع‌تر به مطب هدایت کنید.

 

4- بخش نظرات مشتریان راضی:

با توجه به حرف‌هایی که مردم پشت همه افراد و کسب‌و‌کار‌ها مطرح می‌کنند، این بخش می‌تواند عالی بودن خدمات شما را به دیگران انتقال دهد، بخش نظرات می‌تواند به صورت متن‌هایی باشد که بیمار شما پس از معالجه می‌نویسد یا فایل‌های صوتی و تصویری باشد که پس از بهبود بیمار، از او تهیه می‌کنید. این بخش می‌تواند اطمینان بالایی را برای فردی که می‌خواهد اولین بار به شما مراجعه کند، فراهم آورد و قطعا سبب افزایش ورودی شما خواهد شد.

 

5- بخش رزرو آنلاین:

در وب‌سایت‌های پزشکان ایرانی، این مورد کمتر دیده می‌شود، زیرا اکثر پزشکان در مطب به اینترنت متصل نیستند و سعی دارند این بخش را با همان روش سنتی رزرو تلفنی پیش ببرند، اما موضوعی که در طراحی سایت پزشکی بسیار اهمیت دارد، این است که اگر فردی در ساعات خارج از ساعات اداری به وب‌سایت شما مراجعه کرد نیز بتواند وقت قبلی رزرو کند یا فرمی را پر کند تا شما در روز بعدی با آن فرد تماس بگیرید. این امکان نیز می‌تواند مشتریان خوبی را به سمت مطب هدایت کند و سبب افزایش ورودی یک پزشک شود.

 

6- مقالات آموزشی تخصصی:

مقالات در طراحی سایت پزشکی از چند جهت دارای اهمیت بالایی هستند و می‌توانند بسیار در افزایش ورود بیمار تاثیرگذار باشند. مقالات تخصصی که بتوانند به یک بیمار کمک کنند، قطعا باعث خوشحالی او شده و حتما نام شما را به عنوان فردی که به او کمک کرده‌اید، به خاطر خواهد سپرد. از جهتی دیگر، مقالات برای بهینه سازی سایت شما در موتورهای جستجو نیز بسیار تاثیرگذار هستند و می‌توانند باعث افزایش ورودی شما از موتورهای جستجویی مانند گوگل بشوند.

 

طراحی سایت پزشکی چقدر زمانی می‌برد؟

شاید برای شما این سوال مطرح شود که طراحی چنین سایتی با این امکانات چقدر می‌تواند زمان‌بر باشد؟ طبق تجربه ما در طراحی وب‌سایت‌هایی که برای پزشکان انجام داده‌ایم، این زمان بین 15 تا 25 روز کاری است که بتوان یک طراحی عالی با توجه به تخصص پزشک، پیاده‌سازی کرد و آن را برای استفاده در اختیار پزشک قرار داد و آموزش‌های لازم را نیز برای فعالیت‌های آتی مطرح کرد. پزشک نیز می‌تواند در این زمان برای تولید محتوا و تهیه مطالبی که نیاز است در سایت منتشر شود، اقدام کند و به طور موازی با تیم طراحی سایت همکاری کند.

 

هزینه طراحی سایت پزشکی چقدر است؟

سایت‌های پزشکی با توجه به امکانات مختلفی که پزشک برای وب‌سایت خود احتیاج دارد، می‌توانند متفاوت باشند، یک سایت پزشکی ساده می‌تواند با مبالغ بسیار اقتصادی طراحی شود و یک سایت پزشکی فوق‌العاده نیز می‌تواند با مبالغ مناسبی با توجه به بودجه پزشک پیاده‌سازی شود. اگر تمایل دارید در این خصوص اطلاعات دقیق‌تری دریافت کنید، می‌توانید با مشاوران ما ارتباط برقرار کنید تا اطلاعات کامل‌تری را در اختیار شما قرار دهند. برای این کار می‌توانید از طریق فرم پایین همین صفحه اقدام نمایید.

یک جلسه مشاوره ی رایگان مهمان ما باشید.
در این جلسه تمام نیازهای شما را بررسی میکنیم.
کنار شما هستیم تا بهترین تصمیم ها را با هم بگیریم.

02171057043